AcasăInca o lovitura pentru Pro: Ruxandra Ion, “mama telenovelelor”, a parasit trustul

Inca o lovitura pentru Pro: Ruxandra Ion, “mama telenovelelor”, a parasit trustul

Ruxandra Ion, cuoscuta ca “mama telenovelelor romanesti”, a fost indepartata din grupul Pro TV.  Alaturi de ea a plecat si Cosmin Ion, seful de la MediaPro Entertaintent.

Potrivit celor de la paginademedia.ro. despartirea celor doi de grupul Pro a avut loc miercuri, dupa o discutie cu Aleksandras Cesnavicius, noul sef al operatiunilor CME din Romania, dupa plecarea lui Sarbu.

Ruxandra Ion a facut parte din echipa Pro TV inca de la inceputurile statiei. Prima productie pe care a facuta la Pro TV a fost emisiunea pentru copii „Abracadabra”, dupa care a trecut la conducerea canalului de televiziune Acasa TV. A coordonat toate telenovelele lansate de statie, precum Numai iubirea (primul serial de acest gen), Inima de tigan, Regina si State de Romania. In ultima perioada, Ruxandra Ion a coordonat toate proiectele de fictiune ale grupului Pro.

Cosmin Ion conducea Media Pro Entertainment, entitate care reunea productia TV pentru posturile din grup:  Las Fierbinti, O saptamana nebuna, O noua viata, Vocea Romaniei, Romanii au talent, Dansez pentru tine si Master Chef.

Chiar in ultimele zile ale anului trecut, Ruxandra Ion si-a deschis o scoala de talente – TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Pro TV -ul a suferit pierderi masive in ultima vreme: Serviciul Roman de Comedie a semnat contract cu Antena 1 (aproximativ 20 de actori au plecat), iar Forin Calinescu a plecat la Prima TV.

author avatar
Andra Nesu