AcasăNewsInca o diva cu barba la Eurovision

Inca o diva cu barba la Eurovision

Urmasa “Pasaricii Carnat” e pusa pe fapte mari

Un cantaret transsexual va reprezenta Franta la concursul din acest an, este vorba de Bilal Hassani, un admirator al Conchitei Wurst care a castigat Eurovisionul in 2014.

Urmasa Pasaricii Carnat e pusa pe fapte mari

Cu perucile, machiajul si look-ul sau inspirat din surorile Kardashian – mai putin rotunjimile -, Bilal Hassani a devenit, in cateva saptamani, noua senzatie a retelelor de socializare, dar si tinta unei campanii pline de dispret. Cantecul sau ‘Roi’ a eclipsat piese ale unor artisti ca Chimene Badi sau Emmanuel Moire si a castigat votul telespectatorilor emisiunii ‘Destination Eurovision’, organizata pentru a desemna candidatul Frantei la concursul Eurovision 2019, care se va desfasura la sfarsitul lunii mai in Israel. „Nu sunt un tip comun, iar acest lucru deranjeaza”, canta Bilal Hassani, tanarul de origine marocana in varsta de 19 ani, in piesa ‘Roi’. Bilal ar putea readuce Eurovision pe urmele unor artisti francezi consacrati, precum France Gall si Marie Myriam, ultima concurenta franceza care a castigat editia din 1977. Tot ce se poate. In acest timp, au fost anuntate cele sase piese care s-au calificat in semifinalele Eurovision Romania 2019, desfasurate pe scena Salii Polivalente din Iasi: „Army Of Love” (Bella Santiago), „Destin” (Trooper), „Skyscraper” (Teodora Dinu), „We Are The Ones” (Claudiu Mirea), „Without You (Sin Ti)” (Dya & Lucian Colareza), „Underground” (Mirela Vaida). Eurovision Romania continua la Arad, pe 10 februarie, in decorul de la Sala Sporturilor „Victoria”. Finala nationala va avea loc pe 17 februarie, la Bucuresti.

author avatar
Andrei Coman
298 afisari

3 COMENTARII

  1. O mizerie de concurs cu niste mizerii de „piese muzicale”. Anul trecut a castigat una care arata ca un Merkava mk4 si mirosea de la distanta a feminism. Anul asta cine stie, poate castiga un baietel cu sani sau vreo fatuca cu penis.
    Da hai sa fim progresisti dom’le!

    • LOL… Alta diva cu banana? gata de alăptat… Dacă EV fetesiza politic comunismul aducând valoare artistica prin valori mondiale ca ABBA, CELINE DION sau JOHNNY LOGAN, după zid lupta politica a fetesizat cu increatia artistica vs politicile prosion & proLGBT… probabil pe viitor EV o sa deserveasca Madagascar alienii din spatele Lunii descoperiți acum o săptămână de China sau migrația pe Marte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger