AcasăNewsÎncă o DEZVĂLUIRE ȘOC despre afaceristul Cornel Pârvu! Apare și numele fostului...

Încă o DEZVĂLUIRE ȘOC despre afaceristul Cornel Pârvu! Apare și numele fostului primar Onțanu

Încă o DEZVĂLUIRE ȘOC despre afaceristul Cornel Pârvu! Apare și numele fostului primar Onțanu (sursa foto: anticoruptie.com)

Apar noi dezvăluiri despre omul de afaceri Cornel Pârvu și, de această dată, despre achiziția Complexului Piața Delfinului din Pantelimon.

Sunt dezvăluiri de-a dreptul bombă, așadar, despre afaceristul Pârvu, cel care, din câte a titrat săptămânile trecute anticoruptie.com, s-a bucurat din plin de prietenia cu judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, fost magistrat la Curtea de Apel București – Citiți aici: Dedesubturi BOMBĂ ale prieteniei dintre judecătorul Ion-Tudoran și afaceristul Cornel Pârvu! Privatizare „cu cântec” în zona Berceni.

Complex la prețul unui apartament

Mai nou, jurnaliștii site-ului amintit scot la iveală amănunte nebănuite despre achiziția Complexului Piața Delfinului.

La nici 4 luni de când înființase firma MCC Holding SRL, el primea de la controversatul primar al Capitalei, Crin Halaicu, dreptul de a administra și exploata Complexul Piața Delfinului din Pantelimon. Mai apoi, grație primarului corupt al sectorului 2, Neculai Onțanu, Cornel Pârvu cumpăra tot complexul cu suma de 112.000 euro!!! Plus dreptul de a utiliza terenul pieței pentru 49 de ani contra unei redevențe de …500 euro lunar. Șpaga pentru Onțanu ar fi fost de 30.000 de euro”, susțin cei de la anticoruptie.com.

Firma MCC Holding Invest SRL a fost înființată de către Cornel Pârvu în noiembrie 1994. Teoretic cel puțin, societatea își propunea să realizeze producție de echipamente electronice, doar că în realitate ținta lui Pârvu ar fi fost cu totul alta: Complexul Piața Delfinului deținut de Primăria Capitalei.

Contractul de asociere P/2/1995

Astfel că nici patru luni de la înființare, și anume pe 7 martie 1995, Cornel Pârvu, fost picol, avea să încheie deja cu Primăria Municipiului București, condusă atunci de Crin Halaicu, contractul de asociere P/2/1995 privind reconstrucția, modernizarea și exploatarea Complexului agroalimentar din București, Bdul Chișinău, nr. 1 – ansamblu cunoscut drept Complexul Piața Delfinului.

„În schimbul efectuării unor așa-zise lucrări de modernizare, firma lui Cornel Pârvu a primit atunci dreptul de a administra și exploata complexul pentru o perioadă de 25 de ani. Evident, contractul a fost unul profund corupt chiar și pentru acele vremuri gri ale anilor 1990. Fără nici o activitatea anterioară, cu o vechime de nici patru luni de zile, societatea MCC Holding Invest SRL devenea peste noapte stăpână peste un spațiu constând în clădirea propriu zisă și terenul destinat tarabelor din piață reprezentând un total în suprafață de 6.380 mp pentru care se obliga să achite lunar suma de 6.000 de dolari. Adică mai puțin de un dolar pe metru pătrat”, titrează sursa citată.

Apare numele fostului primar Onțanu

Dezvăluirile bombă nu se opresc, însă aici. Și nu doar atât, ci „în scenă” apare menționat și numele fostului edil al sectorului 2 al capitalei, nimeni altul decât Neculai Onțanu.

sursa foto: anticoruptie.com
sursa foto: anticoruptie.com

„Fără a investi mare lucru, Cornel Pârvu a acumulat sume imense de bani din exploatarea Complexului Piața Delfinului. Fapt ce i-a permis apoi să-l cumpere, să-l mituiască pe Neculai Onțanu, primarul penal al sectorului 2, pentru a-l determina să îi vândă întregul complexul la un preț derizoriu. Astfel, în 2004, după 9 ani în care exploatase Piața Delfinului luând milioane de euro de la comercianții cărora le închiria tarabe pentru care el plătea în schimb doar 6.000 de dolari/lună Primăriei București, Cornel Pârvu a obținut de la coruptul primar Neculai Onțanu dreptul de a cumpăra tot complexul, dar și concesiunea pentru 49 de ani a terenului aferent Pieței Delfinului”, susțin cei de la anticoruptie.com.

Citiți în întregime dezvăluirile AICI.

author avatar
Andrei Coman
882 afisari

1 COMENTARIU

  1. I se rupe lui onteanu că îi apare numele de ani de zile îi tot apare numele dar ca vedetă el e bine mersi își roade cașcavalul mulțumit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger