Cauta

Inca o confirmare ca aselenizarile au fost regizate: fotografia care spune tot!

Va aduceti aminte de gafele comise de regizorii marilor succese cinematografice, de la „Troia” la „Terminator” si inapoi?! Ei bine, adeptii Teoriei Conspiratiei cred ca tot un soi de film de lungmetraj poate fi creditata si misiunea Apollo 17, a unsprezecea misiune cu echipaj uman la bord din cadrul Programului Spatial American Apollo si a sasea aselenizare. Se crede ca si povestea cu ultima nava lansata spre Luna cu echipaj uman a fost o farsa in toata regula. Un videoclip incarcat pe canalul YouTube Streetcap1 indica prezenta unei „figuri umane” care nu poarta tot harnasamentul util unui costum spatial. Analizand imaginile, cei care nu cred in ruptul capului in scenariile livrate publicului de catre NASA, pretind ca silueta unei persoane care n-ar fi putut supravietui in mediul selenar, echipat astfel, se reflata in viziera castii unuia dintre astronautii implicati in misiune, ceea ce dovedeste ca Apollo 17, din decembrie 1972, este un alt fake ordinar regizat pe platourile de la Hollywood. Clipul a inregistrat deja sute de mii de vizualizari de cand a fost postat la inceputul saptamanii trecute. In film, naratorul insista ca se poate observa prezenta unei siluete umane in reflectia vizetei, iar respectiva persoana nu poarta costum complet de astronaut, „ceea ce poate parea cel putin ciudat”. Este de notorietate teoria potrivit careia, in incercarea de a-i umili pe rusi, presedintele John F. Kennedy ar fi ordonat in secret producerea unor serii de filme, cu si despre aselenizari, pentru a face sa para ca astronautii NASA ajung pe Luna.

'MOON HOAX' Does 'stagehand reflected in astronaut's' visor prove it was filmed in studio?

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version