AcasăNewsInca o confirmare ca aselenizarile au fost regizate: fotografia care spune tot!

Inca o confirmare ca aselenizarile au fost regizate: fotografia care spune tot!

Va aduceti aminte de gafele comise de regizorii marilor succese cinematografice, de la „Troia” la „Terminator” si inapoi?! Ei bine, adeptii Teoriei Conspiratiei cred ca tot un soi de film de lungmetraj poate fi creditata si misiunea Apollo 17, a unsprezecea misiune cu echipaj uman la bord din cadrul Programului Spatial American Apollo si a sasea aselenizare. Se crede ca si povestea cu ultima nava lansata spre Luna cu echipaj uman a fost o farsa in toata regula. Un videoclip incarcat pe canalul YouTube Streetcap1 indica prezenta unei „figuri umane” care nu poarta tot harnasamentul util unui costum spatial. Analizand imaginile, cei care nu cred in ruptul capului in scenariile livrate publicului de catre NASA, pretind ca silueta unei persoane care n-ar fi putut supravietui in mediul selenar, echipat astfel, se reflata in viziera castii unuia dintre astronautii implicati in misiune, ceea ce dovedeste ca Apollo 17, din decembrie 1972, este un alt fake ordinar regizat pe platourile de la Hollywood. Clipul a inregistrat deja sute de mii de vizualizari de cand a fost postat la inceputul saptamanii trecute. In film, naratorul insista ca se poate observa prezenta unei siluete umane in reflectia vizetei, iar respectiva persoana nu poarta costum complet de astronaut, „ceea ce poate parea cel putin ciudat”. Este de notorietate teoria potrivit careia, in incercarea de a-i umili pe rusi, presedintele John F. Kennedy ar fi ordonat in secret producerea unor serii de filme, cu si despre aselenizari, pentru a face sa para ca astronautii NASA ajung pe Luna.

author avatar
Mihai Koblenko
1.784 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cei care cred, repet, cred, pentru că în afara că li s-a arătat la tembelizor o rachetă ce se’nalță, n-au nici o dovadă, cum se împacă cu următoarele:
    – cum a trecut modulul lunar prin Centurile Van Allen? (după ce au măsurat radiația cu o sondă, au calculat pereți de plumb groși cam de 1 metru)
    – cum undele radio, electro-magnetice, au trecut prin amintitele centuri, iar transmisia în direct TV, prima de acest fel, reușită din prima, n-a fost măcar bruiată?
    – dacă Luna n’are atmosferă, cum au răcit modulul și cum s-au răcit astronauții, dacă, după datele lor, Luna pe partea însorită se’ncălzește pe la 200 celsius (două sute)?
    – cu calculatoarele de la vremea aceea cum de s’a reușit aselenizarea (motoare de rachetă pe invers)? (experimentele pe Pămînt n-au reușit, prototipul se’ntorcea)
    – dacă atunci au putut, cum de nu mai pot?
    – cum s-au pierdut planurile modulului? (zic că nu mai pot face altul la fel că au rătăcit planurile/schițele cînd au mutat arhiva dintr-un loc în altul)
    – de ce nu apar stele-n poze? (pe cerul Lunii fără atmosferă ar fi trebuit să strălucească stele cum n-avem cum să vedem de aici)
    – la 200 și ceva celsius, cum de nu s-a topit filmul aparatelor de fotografiat?
    – ar mai fi multe.
    Unul din ultimle argumente ale celor ce cred în mersul pe Lună este că sovieticii ar fi spus…da, dacă lumea n-ar fi condusă de același centru de putere. Războiul Rece a fost pentru omul de rînd.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger