AcasăNewsÎncă o beizadea a fost prinsă de polițiști. Carmin Ionescu are dosar...

Încă o beizadea a fost prinsă de polițiști. Carmin Ionescu are dosar penal. Acuzațiile sunt halucinante!

Ionescu Carmin Mihai, 35 de ani, fiul lui Marian Ionescu, lider al formației Direcția 5, a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism sub influența substanțelor interzise.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:00, când polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Piața Presei Libere, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism.

Atunci, polițiștii au observant că șoferul avea un comportament ciudat. Testat cu aparatul Drug Test s-a constatat că acesta consumase cocaină, un drog foarte puternic.

Stupefiantele de mare risc, dau dependenţă şi costă enorm de mult. Denumit şi drogul bogaţilor, un gram de cocaină depăşeşte 100 de euro, iar unul de canabis în jur de 50 de lei.

„Conducătorul auto fost identificat în persoana numitului Ionescu Carmin Mihai, fiul lui Ionescu Marian, component al formației muzicale Direcția 5. Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În cauză s-a întocmit dosar penal” se arată în comunicatul poliției.

Carmin Ionescu nu e la prima abatere

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru consum de droguri.

Nu e prima oară când numele lui Carmin Ionescu este legat de droguri.Acesta a apărut și în dosarul „Droguri pentru VIP-uri”

De asemenea, Carmin Ionescu a apărut în mai multe scandaluri legate de jocurile de noroc și bani luați cu împrumut, dar și droguri.

În dosarul amintit mai multe vedete importante au fost audiate de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT)pentru  trafic și consum de droguri de mare risc.

Printre cei care au stat față în față cu oamenii legii și au dat declarații se numărau Răzvan Ciobanu, Carmin Ionescu, Elis Armeanca, dar și prezentatorul Oreste Teodorescu. Carmin Mihai nu a fost acuzat de nicio faptă, în acest dosar, potrivit stirileprotv.ro.

 

author avatar
Eli Dan Davidescu
1.628 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger