AcasăNewsÎncă o față bisericească face campanie antivaccin: „Nu vă grăbiţi, lăsați-i pe...

Încă o față bisericească face campanie antivaccin: „Nu vă grăbiţi, lăsați-i pe ei să se vaccineze întâi!”

episcopul de giurgiuÎncă față bisericească face campanie anti-vaccin Covid-19: „Nu vă grăbiţi, lăsați-i pe ei să se vaccineze întâi”

Preasfințitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a declarat într-o predică de Sfânta Parascheva că incendiile din spitale sunt o făcătură și le-a transmis enoriașilor săi să nu se grăbească să se vaccineze.

„Nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toţi parlamentarii şi toţi senatorii şi deputaţii şi la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Câţu, abia atunci să vă vaccinaţi, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate”, a spus Ambrozie.

Episcopul de Giurgiu, declarații controverate despre incendiile din spitale

În discursul său a avut a avansat teorii conspiraţioniste despre incendiile de la spitale, îndoindu-se că ar fi putut fi accidente.

„Vedeţi, dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureşti, pe urmă s-a întâmplat la Iaşi, la Constanţa, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta al 3-lea în care trăim să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de țară şi de noi”, a spus episcopul aflat la biserica parohiei Pîslari, din comuna Adunaţii Copăceni, despre incendiile în care au murit zeci de români.

Ambrozie nu e singurul înalt ierarh din Biserica Ortodoxă care pune la îndoială campania de vaccinare împotriva coronavirusului. ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a adoptat o poziție similară în ultimele luni.

author avatar
Andreea Vlad
697 afisari

6 COMENTARII

  1. Încă un bezmetic defazat….

    Işi freacă deja mâinile, cu gândul la pomenile sporite….

    Germania înregistrează azi 15 decese. România 365!!! Mai rău ca un bantustan.

  2. Sa explice astia toti vaccinistii dece hartia de pass verde are ca sigla initialele HR incercuite de stelele ue ??? Ca un manifest anticrestin ?? Satanisti de sus pana jos

  3. IN SFARSIT A PRINS GLAS SI ALTCINEVA DIN IERARHII BISERICII! Banescu, sper sa nu sari si la gatul lui!! Ca nu doresc credinciosii parearea unuia ca Banescu…de a lui Teodosie sau Ambrozie..Slava Tie, Doamne!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger