AcasăNewsÎncă două decese în urma incendiului de la Institutul Matei Balş! Bilanţul...

Încă două decese în urma incendiului de la Institutul Matei Balş! Bilanţul tragediei a ajuns la 13 morţi!

balsÎncă două decese în urma incendiului de la Institutul Matei Balş! Bilanţul tragediei a ajuns la 13 morţi!

Coşmarul tragediei de la Institutul Matei Balş parcă nu se mai termină!

Sâmbătă dimineaţă, au murit încă două persoane ce fuseseră grav rănite după incendiul din urmă cu 8 zile. Bilanţul dramei a ajuns la 13 morţi, a anunţat postul Antena 3.

„Pavilionul morţii” era ocupat de bolnavi cu coronavirus. Inițial trei pacienți au murit carbonizați. O a patra victimă a decedat atunci după ce manevrele de resuscitare au eșuat. În acea după-amiază a mai fost găsită într-un grup sanitar o altă victimă decedată.

Criminaliştii şi procurorii au finalizat cercetarea

Criminaliştii şi procurorii au finalizat vineri cercetarea la faţa locului în ancheta incendiului de la Insitutul Matei Balş din Capitală. Deocamdată, însă, nu pot spune nici măcar preliminar ce anume a provocat focul devastator de acum o săptămână.

Atenţia investigatorilor se mută, aşadar, în laboratoarele de expertiză. Opt zile, atât a durat cercetarea la fața locului, la parterul Pavilionului 5 din Institutul Național „Matei Balș”.

În toate aceste zile, criminaliștii, polițiștii, procurorii, dar și experții de la Petroșani, de la Institutul de Protecție Antiexplozivă, au cercetat toată zona, în special salonul în care a izbucnit teribilul incendiu.

S-a cerut acordul unui judecător de drepturi și libertăți pentru a unitatea de stocare a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă să fie accesată.

Deocamdată, parterul Pavilionului 5 nu va fi redat spitalului pentru a fi renovat complet și rămâne sigilat, pentru eventualitatea în care specialiștii de la Petroșani vor avea nevoie de acces în zona respectivă.

author avatar
Andrei Ștefan
143 afisari

3 COMENTARII

  1. Acum imi pun problema acut, da’ acut, cum sa supravetuiesc in Romania! In Baragan se crapa de foame, la fel in Dobrogea si Moldova! Exista o pensie in tara asta extrem, extrem de saraca si corupta mai mare decat a lui Trump! Salarii in sistemul bugetar pana la cer, dincolo de Constelatia Alfa Centauri…In spitalele romanesti, ori mori ars de viu, ori mori de la infectiile nosocomiale! Prim-ministrul tarii este un analfabet notoriu cu nota 4 la treapta II-a la un amarat de liceu industrial si cu 2 esecuri consecutive la admiterea la ASE. Ministrul sanatatii al ACELEIASI tari amarate si corupte are ABIA liceul si o chitanta de mana pe post de diploma de licenta(n.p. astfel de scoli si calitati aproximative are si mercenarul dictator Iohanis ) ! Efectiv inebunesc de cap! La stat se fura la proportii APOCALIPTICE din achizitii publice, analfabetii din functii publice sunt la fel de numerosi ca ciulinii din Baragan! Iti pui problema cum sa iti gasesti un loc de trai in Europa Occidentala Civilizata! Atata grobianism, incultura prostie, nesimtire, ca aici mai rar pe planeta! Pacat de aceste meleaguri atat de frumoase! Iti vine sa iti musti gingiile pana la sangerare….

  2. 30 de ani irositi , democratie de spoiala si imbuibarea unor gusteri aflati la butoane , trebuie resetare totala .

  3. Sunt curios care dintre USR-isti sau Liberali va cadea ?
    Sincer, cred ca nici unul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger