AcasăNewsInca doi ingeri si-au frant aripile

Inca doi ingeri si-au frant aripile

Andy Vladut (FOTO) si Elena Nitu au murit dupa 11 zile de lupta

Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns, ieri, la 50 de decese. In decurs de cateva ore, alti doi ingeri si-au frant aripile. Andy Roberto Vladut a murit de ziua lui, iar Elena Nitu a incetat din viata dupa doua zile dupa ce a fost transferata in Marea Britanie.

Andy Vladut (FOTO) si Elena Nitu au murit dupa 11 zile de lupta

Vladut Roberto Andy a murit intr-un spital din Anglia,  in ziua in care implinea 19 ani. Acesta fusese internat in 30 octombrie, dupa incendiul din clubul Colectiv, in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, in stare critica, din cauza arsurilor de cai respiratorii si a arsurilor de pe corp. Elena Nitu, in varsta de 18 ani, eleva in clasa a XII-a la Colegiul Economic „A.D. Xenopol” din Capitala, a decedat intr-un spital din Liverpool. Dupa incendiul din Clubul colectiv, Elena Nitu a fost internata in stare critica la Spitalul de Arsi, avand arsuri pe mare parte din corp si arsuri de cai respiratorii.

Elena Nitu

In seara tragediei, Elena Nitu a mers in clubul Colectiv impreuna cu prietenul ei, care a reusit sa iasa, dar s-a intors la scurt timp sa o scoata si pe prietena sa. In cateva minute a reusit sa o traga afara si pe Elena, insa starea acesteia era foarte grava. Initial, Elena a fost constienta si a vorbit cu mama sa, care a ajuns la clubul Colectiv inainte sa fie dusa cu ambulanta la spital. La scurt timp ce a vorbit cu mama sa, tanara si-a pierdut cunostinta, fiind dusa la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, unde a fost intubata si ventilata mecanic.

author avatar
Andrei Coman
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger