AcasăNewsÎncă doi ani de pandemie

Încă doi ani de pandemie

Pandemia de coronavirus este probabil să dureze până la doi ani și nu va fi controlată până când aproximativ două treimi din populația lumii este imună, avertizează raportul Centrului pentru Cercetări și Politici de Boli Infecțioase la Universitatea din Minnesota. 

Din cauza capacității sale de a se răspândi de la persoane care nu par bolnave, virusul poate fi mai greu de controlat decât gripa, cauza celor mai multe pandemii din istoria recentă. Oamenii pot fi de fapt mai infectați înainte de apariția simptomelor. După ce au blocat miliarde de oameni din întreaga lume pentru a minimiza răspândirea lor prin țări, guvernele permit acum întreprinderilor și locurilor publice să se redeschidă. Cu toate acestea, pandemia coronavirusului va continua în valuri care ar putea dura peste 2022. “Mesajele de comunicare a riscurilor din partea oficialilor guvernamentali ar trebui să includă conceptul potrivit căruia această pandemie nu se va încheia în curând.  Oamenii trebuie să fie pregătiți pentru posibile reapariții periodice ale bolii în următorii doi ani”, spun autorii raportului. Dezvoltatorii se grăbesc să producă vaccinuri care pot fi disponibile  decât în cantități mici încă din acest an. În timp ce cantități mari de vaccin împotriva pandemiei de gripă 2009-2010 nu au devenit disponibile decât după ce focarul a atins maximul.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
976 afisari

4 COMENTARII

  1. In curind vor iesi cu armele la briu si cetatenii din Minnesota, apoi altii si altii, pina ce criminalii vor fi prinsi si spintecati !!

  2. Vine o criza măăăă provocata de statu în casa și închiderea afacerilor mici și medii de catre guvernanți incompetenți ca o avalanșă pornita de pe Himalaya care cam va mătura mulți politicieni și guverne pe planetă..Foamea,cind o lovii foamea va fi mai rau ca termonucleara!

  3. Si daca se instaleaza din 100 in 100 m pe strazi si trotuar perdele la miscare dezinfectant cu aburi aerosoli cu clor si biocid asemănătoare cu intrarile de securitate din air porturi o sa ma pupe in cur corona si mai repejor. Hehih

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger