AcasăNewsInca 11 statii de metrou se inchid, incepand cu PIPERA. LISTA si...

Inca 11 statii de metrou se inchid, incepand cu PIPERA. LISTA si PERIOADELE

Fum la metrou, la stația Unirii! Circulație îngreunată pe Magistralele 1 și 3 - VIDEO

Se anunta o vara dificila pentru cei care lucreaza in Pipera si care folosesc metroul pentru a ajunge/pleca de la serviciu.

Statia de la Pipera se inchide pe 15 iulie

Se stie oficial, mai nou, ca prima dintre cele 11 statii de metrou din Capitala prevazute cu un singur acces ce va fi modernizata va fi Pipera, iar data de la care se vor impune restrictiile de circulatie va fi 15 iulie.

Dupa ce s-au stabilit toate aspectele ce tin de graficul desfasurarii lucrarilor de modernizare a sistemelor de intrare la statiile de metrou cu un singur acces, tinandu-se cont, din cate s-a anuntat, inclusiv de perioada de concedii si, respectiv, vacanta scolara, reprezentantii Metrorex au facut public, vineri, calendarul in care vor fi inchise statiile aflate in aceasta situatie, cu mentiunea ca aceste operatiuni de schimbare a turnichetilor se vor desfasura succesiv si in perioade diferite. Adica de la mijlocul lunii iulie si pana catre finele lui septembrie.

Concret, lucrarile se vor desfasura dupa urmatorul calendar:
– Pipera: 15 iulie – 21 iulie 2017
– Constantin Brancoveanu: 22 iulie – 28 iulie
– Aurel Vlaicu: 29 iulie – 4 august 2017
– Piata Victoriei 2: 5 august – 11 august
– Basarab 1: 12 august – 18 august
– Tineretului: 19 august – 25 august
– Dimitrie Leonida: 26 august – 1 septembrie
– Aparatorii Patriei: 2 septembrie – 8 septembrie
– Costin Georgian: 9 septembrie – 15 septembrie
– Berceni: 16 septembrie – 22 septembrie
– Pantelimon: 23 septembrie – 29 septembrie.

Nu in ultimul rand, oficialii companiei care asigura transportul in comun in subteran tin sa mentioneze, intr-un comunicat, faptul ca au informat atat autoritatile locale, cat si reprezentantii RATB cu privire la perioadele in care se vor face aceste lucrari, cerandu-se „sprijin pentru preluarea calatorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafata”.

author avatar
Cristina Stefan
345 afisari

1 COMENTARIU

  1. DUMNEAVOASTRA PUTETI FACE BANI ALTFEL, OFERTA SERIOASA Lucrati acasa pe calculator,primind ajutor pas cu pas in asa fel incat sa castigati banii.Oferm si cerem SERIOZITATE.Nu ne cautati decat daca va-ti hotarat.Cereti ”detalii” la email stoian.stanciu@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger