AcasăNews”Inalta tradare” l-a incetosat de tot pe Orban

”Inalta tradare” l-a incetosat de tot pe Orban

”Kaghebistul” Orban si ”tradatorul” Dragnea dau cu Israelul unul in altul

Enervat de intrebarile jurnalistilor, liderul PNL a pus capat conferintei de presa de ieri fara a clarifica acuzatia de inalta tradare adusa Vioricai Dancila. Asta desi romanul admite inca de pe vremea lui Caragiale sa fie tradare, cu conditia sa o stie si el.       

Kaghebistul Orban si tradatorul Dragnea dau cu Israelul unul in altul

Data fiind irascibilitatea lui Ludovic Orban, tradarea lui Dancila este in continuare in ceata si acolo va ramane daca DIICOT-ul va respinge plangerea depusa de liderul PNL. O plangere care i-a lasat masca si pe multi penelisti care, desi sunt gata sa sustina oricand un pomelnic de acuzatii impotriva Vioricai Dancila, nu pricep nici ei cum e cu ”inalta tradare”. O ignorare a Constitutiei da, tinand cont de neimplicarea presedintelui in decizia legata de amabasada din Israel, dar tradare ba, dupa cum spun, off the record, o parte din liberali. Nu insa si ”baza partidului” – dupa cum jura Orban. Dincolo de iesirile in decor ale lui Orban, se pare ca acesta intr-adevar a primit in plic plangerea din moment ce refuza sa-si detalieze punctul de vedere sustinut in calitate de ”simplu cetatean”. „Odata ce am depus sesizarea, am prezentat public ce am considerat important”, este tot ce s-a multumit Orban sa raspunda atunci cand a fost invitat, in mod rpetat, sa-si dezvolte acuzatiile. Intrebat si cum este cu cei trei ”consilieri israelieni ai PSD” pomeniti de el, in plangere, pe post de ”reprezentanti ai unei puteri straine”, liderul PNL a refuzat de asemenea sa raspunda: ”Nu comentez”.

Apare in ecuatie si ”antisemitismul institutional”

Stransa in BPN, conducerea PSD a decis sa profite de ambiguitatea adversarului si sa contraatace tot pe tema afectarii intereselor tarii pe motiv de implicare a doua state partenere, Israel si SUA, in jocurile politice interne printr-un demers deplasat si absurd. ”Se poate contura ideea ca aici vorbim, pe langa alte prostii, se poate vorbi de antisemitism institutional. Dincolo de faptul ca este o abordare KGB-ista, ca este o abordare ceausista, ca este o abordare securista, care ne duce cu gandul la <<agenturili straine>>. Aici este tratat Statul Israel ca o putere straina cu care noi suntem in conflict”, a pus Liviu Dragnea tunurile pe Orban, la finalul BPN. ”Este o gafa diplomatica de proportii si un atentat iresponsabil la stabilitatea tarii”, o actiune a presedintelui PNL care afecteaza grav relatiile Romaniei cu doi parteneri strategici importanti, respectiv Israelul si Statele Unite ale Americii – i-a tinut hangul Gabriela Firea. Convinsi fiind ca in spatele lui Orban sta Klaus Iohannis, pesedistii au avertizat si ca nu vor admite preluarea ”intr-un mod nelegitim” a guvernarii, chiar daca nu merg, deocamdata cel putin, pe ideea suspendarii presedintelui.

author avatar
Simona Badulescu
567 afisari

3 COMENTARII

  1. E cel mai mare esec din diplomatia romana. Castigi niște arme pe care le puteai lua din America poate si mai ieftin, si pierzi:50 de state arabe, petrol, gaz, santiere, ciment, fructe, sprijin in consilu de securitate Onu, export de arme, industrie chimica, mentenanta petroliera, ?, zone diplomatice tampon vezi Siria, o piata fantastica de turism etc. Meltenism tipic autohton.

  2. Exemplu, rachetele alea cu fir, americanii le au cu penetrare pe turela nu prin blindaj, ca nu prea reusesti, cu
    explozie la int. rare perforanta cu explozie interioara pt cladiri fara a deteriora cladirea heh lucru mare La fel au si cu explozie termica cu srapnel, toate la purtator. Adica daca sunt 10 negrii mititei ascunsi care cum pusi micutii pe ghidușii ce face petarda cand se supara de zbor scuipa pucioasa pe mititei. Vorba lu Andreia Marin:Mie cel mai mult imi place lucrul manual-sa-si ia un dildo?.

  3. Era de implementat mai de mult. Avantajul pronunţării vorbei Trădare e că poate impulsiona electoratul să gândească la răspunderile politice şi intelectuale privind: înstrăinarea a jumătate din suprafaţă agricolă a Ţării, anchetele Digi24 România furată (108 miliarde dollari!), degradarea Patrimoniului, părăsirea Basarabiei, distrugerea Patriotismului, rasolirea Centenarului etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger