AcasăNewsInalta Curte de Casatie si Justitie isi viruseaza musafirii

Inalta Curte de Casatie si Justitie isi viruseaza musafirii

Portalul Inaltei Curti de Casatie si Justitie este, de cateva zile, un „focar de infectie” pentru internautii care il acceseaza, in cautarea unor dosare.

Avertisment. Motorul de cautare Google ii atentioneaza pe vizitatori ca ar putea avea mari probleme din cauza site-ului ICCJ

Mii de oameni acceseaza zilnic portalul Curtii Supreme (www.scj.ro), in cautarea sentintelor date in diferite dosare sau pentru a afla termenele la care trebuie sa se prezinte la procese. Si, unde este trafic, sunt si hackeri, care vor sa imprastie cat mai rapid virusi informatici. Asa se intampla si cu site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care este considerat in prezent unul dintre cele mai periculoase portaluri din Romania. Cei de la Google avertizeaza ca, prin simpla accesare a site-ului ICCJ, sistemul informatic al vizitatorului poate fi pus in pericol. Conform celor de la Google, din 513 pagini web verificate in ultimele 90 de zile, 14 pagini contineau programe tip virus, care se instalau in calculatoarele utilizatorilor fara ca acestia sa stie. Virusul este extrem de periculos, potrivit specialistilor, si a fost detectat pe mai multe site-uri gazduite de servere din Transnistria.

author avatar
Narcis Voica
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger