AcasăNewsInalta Curte a decis: Gheorghe Stefan ramane dupa gratii!

Inalta Curte a decis: Gheorghe Stefan ramane dupa gratii!

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, luni, ca Gheorghe Stefan, primarul de la Piatra Neamt, sa ramana dupa gratii.

Gheorghe Stefan este acuzat de comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Microsoft” si ar fi vrut sa scape de arestul preventiv pentru a-si putea rezolva unele probleme medicale.

Cel poreclit Pinalti a venit blindat in fata magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dar nu a reusit sa-i induplece pe acestia sa-l treaca in arest la domiciliu sau sa-l elibereze sub control judiciar.

Gheorghe Stefan a mizat pe mai multe documente conform carora starea sa de sanatate s-a agravat dupa gratii, dar si pe intelegerile pe care le-a facut, saptamana trecuta, cu procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Pinalti si-a recunoscut o parte din vina si a facut mai multe denunturi, dar magistratii au decis sa-i prelungeasca mandatul de arest preventiv.

Conform procurorilor DNA, Gheorghe Stefan a incasat o multime de bani drept spaga in dosarul „Microsoft”, existand dovezi care arata ca Pinalti a impartit 17,5 milioane de euro cu Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, si cu afaceristul Dorin Cocos.

author avatar
Cristi Ionita
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger