AcasăDezvaluiriÎn urma dezvăluirilor „Național”, SNPPC vrea demiterea șefului IGI!

În urma dezvăluirilor „Național”, SNPPC vrea demiterea șefului IGI!

În urma dezvăluirilor „Național” – VEZI AICI, SNPPC vrea demiterea șefului Inspectoratului General pentru Imigrări, chestorul Marius Florin Mihăilă!

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) cere public, marți, prin intermediul unui comunicat de presă, retragerea împuternicirii inspectorului general al IGI.

„Motivul îl constituie, în primul rând, abuzurile comise asupra personalului din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, delegările/misiunile abuzive dispuse, lipsa pontării (ca să nu spunem pontările care nu corespund realității), ceea ce naște suspiciuni rezonabile de abuz în serviciu, fals în înscrisuri, dar și din cauza lipsei (dovedite – a se vedea atașamentul pdf) de transparență și dialog cu sindicatele”, transmit reprezentanții SNPPC.

Iată ce se mai scrie în comunicatul de presă transmis de SNPPC:

„Din spusele lucrătorilor, acest ”Lukașenko” de la IGI a amenințat mai mulți polițiști să nu comenteze ordinele, într-o convocare organizată în țară, spunându-le clar: ,,Aici eu dau dispoziții și dvs. executati!”. Mai mult, se spune ca pe șefi i-ar fi consemnat într-o unitate de jandarmi din care nu aveau dreptul să iasă decât cu bilet de învoire… semnat de ‘mnealui.

Cu alte cuvinte, auzim deja celebra expresie: ,,Ciocu’ mic!”

Conform surselor noastre, destul de numeroase, de cateva săptămâni a pretins unor șefi din aparatul central al IGI, titulari pe post, să-și părăsească funcțiile de conducere, avansând și un termen în care aceștia să se conformeze. Unii cedează, alții rezistă… în cazul unora dispunând cercetări prealabile până au cedat și au acceptat să își dea demisia din funcția publică și să plece în altă parte.

Solicităm MAI să ancheteze în regim de urgență acest caz, să verifice cheltuielile efectuate cu aceste misiuni/delegări, atât de IGI, cât și de structurile de poliție în baza Ord. 521/2008, precum și eficiența lor, și să prezinte românilor cetățeniile imigrantilor din ultimele 6 luni!! Românii vor rămane surprinsi sa vadă că, în țară, nu a existat doar problema efectelor războiului din Ucraina – problema refugiaților ucraineni, ci se depun constant cereri vizând drept de sedere/muncă de către cetățeni ale unor state africane, de pakistanezi, sri lankezi, indieni, nepalezi, thailandezi etc.

Mai ales pe fondul plecării din țară a multor tineri români, Guvernul fiind orb, mut și surd la această problemă pe care noi o clamăm de mai mult timp!

Problema deficitului de personal la nivelul IGI persistă de mai mulți ani, iar migrația ilegală nu a apărut anul acesta!

Domnule ministru Bode, vă solicităm să încetați împuternicirea acestui individ la conducerea Inspectoratului General pentru Imigrări! Sperăm să faceți lumina în acest caz!”

author avatar
Catalin Tache
3.200 afisari

20 COMENTARII

  1. Ce cauta acesti indivizi în funcții de conducere? Par a fi bolnavi psihic! Incompetenti, dar piloși! Domnule Bode, eliberați Ministerul Afacerilor Interne de astfel de sefi. Cred ca aveți curajul sa o faceți!

    • Altă proastă! Care e diferența dintre bUde si cei de sub el, aleși/puși în functiile alea după criteriul pupatului in intestinul gros?!!
      Ministerul, in intregimea lui, este o masă coruptă generalizat, incompetență cat cuprinde si principalii amenintatori ai drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetățeanului/omului/poporului…
      Curatarea ar trebui făcută prin extirpare chirurgicală!

    • Eu as fi ideal ptr conducere. La mine in sectie nu maraia unul! Acum astia vor democratie!! Unde angajatii au arme este dictatura. Primesti si executi ordine. Maimutzoiul asta vrea sa-si demita seful.

      • @Comandor (r) Gherghisan 2022-08-24 0:08 0:08:15
        SUN TZU
        O armată nu poate fi condusă după codul manierelor elegante.
        DOAR CA SUNT NISTE MICI „PROBLEMUTZE”…ca sa citez o vietate pe doua picioare-victor viorel ponta…olarit dosnic la paris se pare…a invata cu nutella la deal…
        nu aveti armata-e o gloata
        nu aveti politie-doar o adunatura de stransura
        nu aveti jandarmerie-niste batausi expirati sau obezi
        nu aveti pompieri-niste slugi criminale angajate intr-o „fundatie” care se cheama smurd
        nu aveti servicii-doar o spalatura de matze fripte si goate goale facuta cu sifoane expirate
        nu aveti nici politie locala-niste pensionari mai vai ca unii paznici de cimitire mult mai valabili
        VEDETI CU CE VETI LUPTA.CA SE APROPIE CEASUL.
        ATAT.

    • ce banc bun ai spus. Daria …….. Cum sa faca asta dl Bode? Acolo trebuia pus un minstru de meserie adica un politist nu politician de alta meserie
      Poate maine il puneti pe dl Bode seful sectiei chirurgie la vreun spital. De ce nu ? conteaza ce propune un partid .

  2. Ultimul comentariu este pe undeva aproape de adevăr dar simplele afirmații nu țin loc de probe, chiar și acolo unde există „iei” se întrepătrund cu toți din clanuri și mafie indiferent de instituție și rezultatul este zero.
    Munca unor polițiști cinstiți este batjocorită de către cei puși in ghilimele mai sus iar întâlnirile de taina se fac in case conspirative cu fel de fel de aparate de bruiaj ajutați de cei puși să-i păzească.
    Nu credeți citiți cazul de la Constanța și vă minunați ce oameni corecți avem în sisteme, câți of mai fi și sunt șantajați informativ, exploatați in orb etc.
    Ăștia apăra țara habar nu au pe ce lume trăiesc , nu mai avem nici o speranță de la nimeni pe sa vândă tara asta pe bucăți într-un timp record fără milă, Romania va dispărea in curând slugile care sunt azi au și parafat cu stăpânii noile condiții de predare.

  3. Doi boi! Si tu si ala de mai sus!
    Pentru o functie de general de brigada salariul de baza este 3500 lei! Restul de venituri, până pe la 8000-9000 lei, sunt sporuri si rahaturi date ca sa păcălească prostii care stau prin sistem.
    Am dat exemplu un salariu mare din sistem!
    Boii pot manca k kt cu găleata despre 10 mii euro sau alte bazaconii…

  4. El cunoaște cu ce se mănâncă munca de la imigrari, el vrea cuie….indicatori…..milițian expirat…..Ii zero barat cu toată academia lui din igi

  5. Nu trece nici examen psihologic….dar nu un examen pt IG.. Ii zero barat….poate avem norocul si citeste si el mesajele noastre, sa vada ce părere are lumea despre el

    • Relax viteazule! Toți sunt asa: zerouri! Zi-mi unul care e acolo pe bune! Cat despre testele psihologice, acestea sunt pentru pu limea catre trebuie ținută in canon.

  6. Pentru needucațul de 20:26, sau scrii din mititica sau ai făcut , sau poate faci obiectul muncii speciale, ești un derbedeu prin exprimare nu meriti nici cea mai mică atenție, viața te va îndruma acolo unde te poți tu exprima mai bine.
    Stai jos netrebnicilor ai nota trei.

    • Dă din aripi! Poate pătrunzi taina scrisului corect in limba română!
      Chiar dacă vorbesc bolovanos, folosesc termenii corect!
      Oriunde o sa ajung cu asta, ma poti pupa–n c ur!

  7. Mihaila asta e un derbedeu, care si-a adus in IGI o gașcă de golani incompetenti si netestati psihologic !
    Despre profesionalism, deja nu mai discutam…

  8. toti doctorii plagiatori au fost plantati la Inspectoratul General pentru imigrari in functii de conducere….e praf !

  9. Comentatorul de la 22:20, vorbește porcos, jignește întîi și apoi vine cu scuze puerile”vorbit bolovănos” cu ce drept faci tu măi creatură pe alții noi, îi cunoști de undeva ?
    Ești un nimic pe fața pământului nici nu trebuie sa fii jignit, meriți milă ești o persoană care nu are pic de discernământ, dar te vei duce pe drumul tău așa cum afirmai mai sus.
    Cât despre limba română lasă specialiștii în materie să vorbească, nu tu că dacă erai vreun erudit nu te exprimai așa porcos.
    Vei fi monitorizat in continuare, până pleci pe cursă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger