AcasăNewsIn urma dezvaluirilor din NATIONAL, ministrul de Interne a cerut Corpului de...

In urma dezvaluirilor din NATIONAL, ministrul de Interne a cerut Corpului de Control sa verifice mai multi sefi din Politie!

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a decis, ca urmare a materialelor publicate de NATIONAL, sa trimita la Constanta Corpul de Control al IGPR, pentru a face verificari in cazul mai multor sefi din Politie, despre care ziarul nostru a dezvaluit ca ar fi trebuit sa primeasca de la subalterni diverse produse, in chip de”cadou”, pentru ca acestia din urma sa se asigure ca isi pastreaza functiile.

Materialele publicate de Ziarul NATIONAL au facut ca ministrul de Interne sa se sesizeze si sa decida trimiterea Corpului de Control la Constanta, pentru a face verificari in cazul ofiterilor ale caror nume apar in lista publicata in exclusivitate de NATIONAL. Mai mult, Stroe asteapta un raport scris in acest sens.

Peste, sticle cu vin si whisky! Iata „tributul” platit de cei de la Constanta, care, conform informatiilor aflate de catre reporterii National, ar putea fi doar o particica din „birul” care s-ar strange la unele structuri centrale din Politia Romana si Ministerul de Interne. Anchetatorii strang la acest moment dovezi care sa demonstreze existenta unei adevarate „piramide” a cotizatiilor platite din teritoriu pentru mentinerea functiilor.

Citeste si: Documentul care zguduie Politia Romana si MAI!

Lovitura de teatru in ancheta de coruptie care a dinamitat MAI: ministrul Stroe, prins de SRI pe filiera araba!

Ramaneti pe national.ro pentru mai multe detalii despre acest caz!

author avatar
eNational
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger