AcasăNewsIn urma cu trei ani, Boc promitea 15.000 de locuri de munca...

In urma cu trei ani, Boc promitea 15.000 de locuri de munca la fabrica Nokia din Cluj!

Deschiderea fabricii Nokia din Cluj a fost primita cu entuziasm de politicieni. Actualul premier Emil Boc, pe atunci primar al Clujului, promitea 15 mii de locuri de munca, odata cu investitia de la Jucu. Toate sperantele clujenilor s-au spulberat insa, dupa numai trei ani. Astazi, reprezentantii Nokia au anuntat inchiderea fabricii din Romania.

„Investitia companiei Nokia la Cluj va duce, pe termen mediu, la crearea a nu mai putin de 15.000 de locuri de munca”, spunea, in ianuarie 2008 Emil Boc care la vremea respectiva era primarul Clujului.

Dupa ce a ajuns premierul Romaniei, Boc a asigurat, in februarie 2009, conducerea fabricii Nokia din Jucu ca exista toata disponibilitatea din partea Executivului de a ajuta firma in vederea pastrarii locurilor de munca.

„Sunt aici pentru ca Guvernul are in acest moment preocuparea majora de a pastra locurile de munca si, evident, realizarea de investitii că aceste locuri de munca sa fie mentinute”, a afirmat premierul. Boc adauga ca, din acest punct de vedere, la Cluj „lucrurile sunt sub control”.

In februarie 2011, Boc se intalnea cu Risto Meskus, directorul general al fabricii Nokia din Romania pentru a discuta despre situatia fabricii de la Jucu.

Fabrica de la Jucu a fost inaugurata oficial, in septembrie 2008, in prezenta premierului de la acea vreme Calin Popescu Tariceanu.

Fabrica Nokia de la Jucu se inchide. 2200 de oameni au ramas fara loc de munca!

135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger