AcasăPoliticaÎn sfârșit, se cere și în România PLAFONAREA PREȚURILOR LA COMBUSTIBILI! Ce...

În sfârșit, se cere și în România PLAFONAREA PREȚURILOR LA COMBUSTIBILI! Ce anunț a făcut PSD

ciolacu marcelÎn sfârșit, se cere și în România PLAFONAREA PREȚURILOR LA COMBUSTIBILI! Ce anunț a făcut PSD

Marcel Ciolacu cere plafonarea prețului la carburanți, după protestul inedit al șoferilor din România. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu această solicitare pentru partenerii din coaliție în contextul în care prețul carburanților a crescut în ultimele săptămâni.

„Eu vreau în continuare să ne aşezăm la masă, să luăm deciziile cele mai corecte, pe baza cifrelor, să intervenim unde sunt speculaţii, cum este acum zona de carburanţi”, a spus Marcel Ciolacu luni, 20 iunie, la sediul PSD din Kiseleff.

„Este evident că trebuie venită cu o plafonare clară a preţului în limite şi să aibă toate companiile o marjă de profit” – Marcel ciolacu

Carburanții au sărit de 9 lei per litru

El a precizat că „nu se poate să rămânem şi să avem reacţie, cum are Consiliul Concurenţei, după 5 ani sau 3 ani de zile”.

„Ori suntem nişte oameni responsabili politic, şi ne-am implicat în acest act de guvernare ca să facem viaţa oamenilor mai bună şi să intervenim într-un moment de criză, ori nu putem construi nimic şi cu asta basta”, a mai punctat președintele Camerei Deputaților.

Afirmațiile lui Marcel Ciolacu vin în contextul în care prețul carburanților a crescut la peste 9 lei per litru. Potrivit datelor furnizate de peco-online, prețul mediu al motorinei standard a depășit 9 lei pe litru pe 7 iunie și a ajuns la 9,24 de lei pe litru pe 19 iunie.

author avatar
Andreea Vlad
462 afisari

6 COMENTARII

  1. EXCREMENTELOR !!! SUNTETI ZILNIC SA VA LAMENTATI CA SUNTETI FURATI , PROSTITI SI BATJOCORITI !
    AVETI CE MERITATI , SI PE CINE ATI VOTAT , ALFEL CUM AR FI FOST POSIBIL ?
    ACUM LINGETI-I IN CUR SI CIOCUL MIC

    • securitatea voteaza bai p ula bleaga , nu mai latra atata , de parca ai fi altceva decat restul .

      • voteaza prostul nu securitatea. Prostimea voteaza dupa cum o percepe mintea ei neghioaba, sa aibe burta cat mai umflata, petrecuta peste nasturii de la camasa, cat mai glumet, musai cu camasa si cravata, sa-i zimbeasca, sa fie oaiches precum porcul din cotet, sa-i dea colacul, berica, maneaua si covrigul .Ce vedem e votul prostimii.Intr-o tara de primitivi prostimea ar trebui oprita de la vot.

  2. in tarile care nu au in frunte tradatori si slugi ale intereselor straine , plafonarea s-a facut instant , la noi cozile de topor ciuca , ciolacu .s-au „asezat la masa tratativelor ” sa discute , sa analizeze , s-au scarpinat in cap si in cur sa traga de timp sa saraceasca oamenii .

  3. Ce sa fie asta,frectie cu ceai de menta la unul care are stop cardiac si e mort de mult.DE CE MAI EXISTA OMV cand a fost privatizat ilegal?In timp de criza se nationalizeaza marile escrocherii feseniste numite „privatizari strategice”
    Dar cum sa priceapa asta tocmai cei care sunt in pat cu mafiotii

  4. plafonarea e kk .
    Trebuie impozit pe cifra de afaceri nu pe profit, trebuie ca rentabilitatea unei firme sa nu dep[aseasca 4-5%, trebuie ca firma sa fie interesata sa investesteasca , si aici e de discutat cum poti sustine prin scutiri de impozite pe transe de investitii ale firmei in tara .
    In rest , poezii…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger