AcasăNewsIn Sectorul 1 se intervine intens pentru inlaturarea efectelor conditiilor meteo extreme

In Sectorul 1 se intervine intens pentru inlaturarea efectelor conditiilor meteo extreme

Departamentele Primariei Sectorului 1 au fost in alerta in acest sfarsit de saptamana si au intervenit, in cel mai scurt timp posibil, pentru inlaturarea efectelor produse de fenomenul de ploaie inghetata.

Conform situatiei centralizate de Politia Locala Sector 1, in intervalul 25-27 ianuarie 2019, dintr-un total de 438 de sesizari venite din partea cetatenilor, din care 395 vizeaza caderi de crengi/copaci/cabluri si 43 de avarii auto, pana ieri fusesera rezolvate 330 de sesizari, ramanand in curs de solutionare 108, din cate au anuntat luni reprezentantii Primariei conduse de catre Dan Tudorache, intr-un comunicat remis redactiei.

Primaria Sectorului 1 doreste sa multumeasca Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta pentru cele 14 situatii rezolvate impreuna cu Politia Locala Sector 1 si pentru eventuale alte interventii realizate.

Cetatenii Sectorului 1, care se confrunta cu efectele ploii inghetate, au la dispozitie numarul de telefon al Politiei Locale Sector 1: 021/9540 pentru semnalarea acestora. Acest serviciu este disponibil 24 de ore din 24, sapte zile din sapte.

author avatar
Andrei Coman
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger