AcasăNewsIn Piata Victoriei se #rezista cu jointuri

In Piata Victoriei se #rezista cu jointuri

In spatiul public apar tot mai multe documente sau inregistrari despre dedesubturile  #rezist. Generatia care vrea sa darame Guvernul, face mitinguri de protest spontane, arunca cu pungi de urina sau cu borduri in autoritatile statului e plina de “bube”.  Daca totul se va dovedi a fi real, absolut toate actiunile din Piata Victoriei se duc pe… fumul jointurilor.

Acum #rezist isi arata fata nefardata, inca un membru al hastagienilor vorbeste despre dedesubturile spontaneitatii acestor salvatori de tara. Acesta vorbeste clar despre consumul de marihuana din casele conspirative ale activistilor de profesie, din Bucuresti si Sibiu. Luju.ro dezvaluie, prin postarea unui filmutel, tot ce se intampla in spatele usilor inchise ale #rezist. Conform inregistrarilor, acolo, in pregatirea mitingului din 10 august, s-au consumat droguri la greu, in grup. Cei care incep sa vorbeasca spun ca apar, ca autori: Monica Macovei si  Florin Badita, pe post de dealer. Site-ul prezinta o inregistrare audio efectuata la una din aceste intalniri, care il indica pe liderul Florin Badita vorbind de cum se fac dozajele, gramajele pentru asemenea tigari cu marihauana. Daca anchetele DIICOT, demarate deja, vor dovedi acest lucru va fi clar pentru toata lumea cum rezista unii protestatari: cu bani si droguri.

author avatar
Ramona Feraru
876 afisari

3 COMENTARII

  1. Huston, avem o problema! Dupa ce am aflat ca unul din „liderii” pietei e pensionat medical (adica asistat social in cel mai clar stil pesedist!) pe motive psihiatrice, acum avem dovezi ca hastagistii au fost si stimulati diicotic…Mai stim si ca pasnicii anarhisti au venit cu copiii din dotare la team-buildinguri anuntat violente, aglomerand apoi camerele de garda din spitalele saracilor pesedisti, desi, aia de le-au sugerat ca e bine pentru stabilitatea postului sa se pozeze cu copiii in piata le platesc asigurari private de sanatate (sau gazele lacrimogene nu sunt prevazute la decontare?)…Si ca sa avem complet profilul protestatarului pasnic hastagot si tefelist nu trebuie sa uitam ca, desi au participat la o actiune ilegala, recunoscuta, au depus plangeri impotriva maturatorilor pietei ca i-au stropit cam tare cu furtunul…Nu i-a dat nciunuia prin devla ca, poate, a scapat vreun procuror cu ceva carte pe el si cu independenta-n cap, care face o legatura intre dosarele cu autor necunoscut deschise pentru turbulentii din piata si „cunoscutii” din vointa proprie veniti sa reclame duritatea fortelor de ordine, adica „suntem aici, noi suntem, aia pe care-i cautati, autorii, cu nume, cu cenepeuri, cu poze…”, sau o fi si operatiunea „reclama jandarmii” parte din circul in care ei joaca rolul de clauni tristi…

  2. Ma vedeti ca drogul indiferent cum al prepari isi ia oaryea l7i de creer. Chiar daxa azi nu simti si-a luat partea. Mai bine te prinzi de alcool ficatul se mai recupereaza sangele se mai spala ficatul se mai schimba creerul nu. Daca din 10 drogati 7 mor 1 ramane leguma 1 se rateaza doar 1 se recupereaza, la alcool e invers 1 moare 1 ramane leguma 1 se rateaza iar 7 se recupereaza. Nu atingi si te gandesti ca-si ia partea!

  3. Ma vedeti ca drogul indiferent cum al prepari isi ia partea lui de creer. Chiar daca azi nu simti si-a luat partea. Mai bine te prinzi de alcool ficatul se mai recupereaza sangele se mai spala ficatul se mai schimba creerul nu. Daca din 10 drogati 7 mor 1 ramane leguma 1 se rateaza doar 1 se recupereaza, la alcool e invers 1 moare 1 ramane leguma 1 se rateaza iar 7 se recupereaza. Nu atingi si te gandesti ca-si ia partea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger