AcasăNewsÎn mintea criminalului! Dincă începe să spună

În mintea criminalului! Dincă începe să spună

Dincă ar fi avut complici

Gheorghe Dincă este încă pe panta pe care încearcă să îi ducă de nas pe anchetatori, doar că tot mai multe detalii încep să iasă la lumină. După ce a fost ținut sub observația psihologilor pentru a se stabili dacă spune adevărul sau nu, azi a fost audiat din nou de doi procurori DIICOT la sediul IGPR. Dar anchetatorii au stabilit, în urma unor mărturii, că bărbatul din Caracal nu ar fi fost singur în ziua dispariției Alexandrei Măceșanu.

Dincă ar fi avut complici

Raportul psihologic efectuat a scos la iveală anumite lucuri importante pentru mersul anchetei. Conform specialiștilor, Dincă are o mare stăpânire de sine, dar în momentul în care este contrazis devine agresiv și are mari probleme, putând fi considerat obsedat sexual, unori chiar periculos, au scris specialiștii în domeniu.

Noi dezvăluiri

Un martor surpriză dezvăluie că l-ar fi văzut pe principalul suspect în cazul disparițiilor de la Caracal. Bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, povestește că l-ar fi văzut pe unul din fiii presupusului criminal într-un supermarket din Caracal, exact în ziua în care Alexandra a fost răpită. Pe de altă parte, părinţii Alexandrei Măceşanu au refuzat să predea cartea de identitate a acesteia, solicitând să consulte conţinutul concluziilor raportului de expertiză genetică – potrivit căruia, cu o probabilitate de 99,93%, dinţii găsiţi în butoiul din curtea casei supectului Gheorghe Dincă aparţin fetei. Rudele vor să facă o nouă expertiză, chiar în străinătate, pentru a stabili adevărul despre presupusa moarte a Alexandrei.

 

author avatar
Ramona Feraru
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger