AcasăNewsIn lupta dura cu boala, Szobi Cseh nu cedeaza: "Ba, sunt o...

In lupta dura cu boala, Szobi Cseh nu cedeaza: „Ba, sunt o fiara, ba! Va sparg fata, ba!”

Desi de aproape o luna este internat la Spitalul Fundeni, unde se bate cu o boala nemiloasa, legendarul cascador Szobi Cseh este mai in forma decat se asteptau multi.

De pe patul de spital, Szobi Cseh a intervenit telefonic in timpul emisiunii „Happy Hour”, de la PRO TV, si i-a atacat dur pe cei care se pregateau sa-i cante prohodul. In plus, cascadorul s-a declarat extrem de dezamagit de modul in care paparazzi s-au gandit sa evidentieze cazul sau.

„Cand am fost internat la spital, imediat au inceput sa ma urmareasca paparazzi care au transformat cazul intr-o murdarie totala. Mi-a parut rau ca nu am avut un bolovan la indemana sa le sparg” a fost anuntul dur facut de Szobi Cseh.

Cascadorul spune ca, desi a trecut prin momente cumplite, facand inclusiv sedinte de chimioterapie, nu va ceda usor in fata bolii, la fel cum nu a cedat nici cand a trebuit sa fie luat pe sus de masini conduse cu 60 de kilometri pe ora.

Szobi a recunoscut ca a avut probleme cu un virus infiltrat in sange, dar a trecut cu bine peste momentele dificile si este in recuperare, iar peste 3-4 saptamani ar putea fi externat fara probleme, totul depinzand de un ultim set de analize ce urmeaza a fi efectuate.

„Iar cand voi iesi, toti astia care au facut un spectacol monstruos din problemele mele ar trebui sa se teama pentru ca … va sparg fata, ba. Sunt o fiara, ba!” a fost mesajul razboinic transmis de Szobi Cseh, de pe patul de spital.

author avatar
Cristi Ionita
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger