AcasăIn iunie, History continua cu seriale de mare succes

In iunie, History continua cu seriale de mare succes

HISTORY®, numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania, va lansa in luna iunie noi sezoane ale unora dintre cele mai populare emisiuni. HISTORY va difuza sezonul cu numarul 12 al serialului “Asii amanetului”, al doilea sezon din “Razboiul depozitelor: New York” si noi episoade ale serialului “Marea istorie”.

Serialul “Asii Amanetului” continua cu al 12-lea sezon pe HISTORY Romania. Noile episoade vor incepe pe 9 iunie si vor fi transmise in fiecare luni, la 21:00. “Batranul” Richard, Rick si Corey isi continua afacerile zilnice in magazinul de amanet “Gold & Silver”. Ei iti folosesc expertiza, abilitatile si, uneori, instinctul, pentru a evalua si cumpara obiecte rare, pline de istorie. In acest sezon, ei vor descoperi, printre altele, sabia unui ofiter de cavalerie si un sac de box care a apartinut lui Rocky Marciano.

Comori in depozite

“Razboiul depozitelor: New York” incepe, in iunie, al doilea sezon pe HISTORY. In fiecare vineri, la 21:00, serialul va urmari un grup de exploratori urbani care au pornit intr-o vanatoare moderna de comori pierdute. In cel mai populat oras din SUA, cu apartamente mici si probleme de depozitare, nu se poate sti niciodata ce obiecte valoroase se ascund in depozitele din oras si din imprejurimi. Joe P (“The Legend”), Mike (“The Hustler”), Candy si Courtney (“The Flame” & “The Firecracker”), Chris si Tad  (“The Loud Mouth” & “The Conscience”) si licitatorul John Luke, alaturi de nou-venitul Big Steve, participa la cursa pentru gasirea si cumpararea comorilor uitate ale New York-ului.

Mistere, mistere…

“Marea istorie” va continua in iunie cu noi episoade. In fiecare duminica, la 22:00, “Marea istorie” exploreaza cateva dintre momentele decisive ale ultimelor 13,7 miliarde de ani, analizand legaturile dintre istoria umana si stiinta care guverneaza universul. “Marea istorie” interconecteaza o multime de subiecte si leaga istoria de zeci de domenii, printre care astronomia, biologia, chimia si geologia.

author avatar
Catalin Dumitrescu
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger