AcasăIn costum de baie, Loredana Chivu s-a suparat pe lume – GALERIE...

In costum de baie, Loredana Chivu s-a suparat pe lume – GALERIE FOTO

Loredana Chivu e ca un magnet pentru scandaluri. Data afara de la „Un Show Pacatos” pentru a-i face loc Biancai Dragusanu, invinuita ca i-a furat iubitul Danei Hauer si implicata in celebrul „scandal al slicoanelor” cu chirurgul Ovidiu Grecu, Loredana Chivu se vede implicata intr-un noua serie de acuzatii.

loredana-chivu-costum-de-baie
In costum de baie, Loredana Chivu s-a suparat pe lume!

De unde a plecat noul scandal?  Loredana Chivu a realizat, recent, un pictorial de senzatie pentru StarShiners, sedinta foto in costum de baie, la o piscina din Capitala, pentru care blondina a primit onorariul de 5.000 de euro.

In urma pictorialului Loredana Chivu s-a ales cu multe critici. Mai precis, mai multe persoane o acuza ca minte, ca nu este naturala si ca, de fapt, umbla cu „cioara vopsita”.

„Dragele mele, nu am nici coaste scoase, nici operatie la nas, fund, coapse sau ce mai visati noaptea. Singura operatie care o am este la sani, atat! Pe viitor va rog sa nu mai aberati si sa ma scutiti de astfel de comentarii care nu fac decat sa scoata rautatea si invidia la iveala. Daca ati face si voi niste eforturi minime sa aratati bine (regim, sport) nu ati mai fi asa frustrate si ati gandi inainte sa comentati (…) Primesc o mie de mesaje si comentari in care ma anunta unele domnisoare de operatiile pe care cica le am. Am tinut sa fac anuntul asta pentru toate nebunele care habar nu au pe ce lume traiesc sa nu mai abereze si sa viseze cai verzi pe pereti. Ele habar nu au de capul lor, dar isi dau cu parerea. Dupa ce ca sunt proaste mai si semnalizeaza! Ma simt atat de condamnata pentru o pereche de silicoane de parca as fi facut cea mai oribila crima. Nu trece o zi sa nu primesc un mesaj referitor la ‘presupusele’ mele operatii. Treziti-va la realitate! Sunt 80% din femeile din Romania operate la sani, femei normale, mamici etc, care e problema?! Traim in 2011, nu in Evul Mediu”, a fost reactia suparatei Loredana Chivu pe Facebook, potrivit stl.ro.

[nggallery id=44]

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
3.849 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger