AcasăNewsÎn ce stare se află acum vila de protocol a lui Ceauşescu,...

În ce stare se află acum vila de protocol a lui Ceauşescu, scoasă la vânzare pentru 5 milioane de euro

Vila de protocol a lui Nicolae Ceauşescu a fost scoasă la vânzare pentru suma de 5 milioane de euro, într-un anunţ postat pe site-urile clasice de tranzacţii imobiliare.

În acest „palat”, fostul dictator urmărea, de exemplu, filme ce urmau să fie cenzurate.

Cum sună anunţul de vânzare?

Hotel Boutique – Noblețe arhitecturală – Distincție marca Belle Epoque. Vă prezentăm o proprietate deosebită, situată ultracentral in zona Armenească, ce datează de la începutul secolului al XX-lea și care emană încă parfumul arhitectonic și cultural de o distincție specială al acelei epoci.

Construită inițial cu destinația de locuință semi-colectivă, istoria a transformat-o în scenă pentru personalități și evenimente dintre cele mai notabile, de la Carol al II-lea care, se spune, ar fi folosit-o în calitate de casă de protocol, la Nicolae Ceaușescu care viziona aici, la sediul România Film, filmele ce urmau a fi supuse cenzurii.

Clădirea, monument istoric, dar reabilitată și renovată integral, poate deveni un hotel de tip boutique de primă clasă, structura inițială fiind gândită în acest spirit încă de la început.

Pe de altă parte, imobilul este versatil și se pretează pentru mai multe destinații de afaceri, în afara celei de hotel (școală privată, sediu sau reședință de ambasadă, clinică medicală, centru de recuperare etc.)”, se specifică în anunţ.

A fost construită în 1925

„Proprietatea oferă și 6 garaje la subsol și 3 locuri de parcare premium în fața imobilului. Deasemenea dispune si de cladire specială pentru pază.
Dacă v-am stârnit interesul și doriți mai multe detalii despre această superbă proprietate, vă invit la o vizionare” se arată în anunțul de vânzare.

Anul construcției este 1925, conform postării. Doritorii care nu dispun de întreaga sumă pot opta pentru un avans de „doar” 3.712.500 RON și rate lunare în valoare de 147.097 RON /lună pe o perioadă de 30 de ani”, mai mentionează anunțul.

author avatar
Andrei Ștefan
827 afisari

2 COMENTARII

  1. „situată ultracentral in zona Armenească”

    -„armeneasca” bate „ultracentral”,
    preemtie!

  2. Cladirea reabilitata integral?
    Cu rate pe 30 de ani?
    Da’ ce statul e banca fara comisioane si dobanzi?
    Sta 30 de ani in ea….daca nu plateste restul si o mai si uzeaza cum o recupereaza statul ?
    O pomana.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger