AcasăNewsIn ce stare e tanara dansatoare ranita in incendiul din Constanta

In ce stare e tanara dansatoare ranita in incendiul din Constanta

Se zbate sa traiasca, fiind in stare foarte grava, din cauza arsurilor puternice. Trei dintre colegele ei de breasla au pierit arse de vii, in timpul incendiului care a mistuit, seara trecuta, un cunoscut local constantean.

Cea de-a patra dansatoare aflata in restaurantul afectat de focul puternic se lupta pentru viata ei, iar medicii fac eforturi sa o salveze. Tanara a fost adusa de la Constanta in Bucuresti, la Spitalul de arsi, cu leziuni la nivelul cailor respiratorii. Conform b1.ro, fata in varsat de 19 ani e in stare critica.

Alte trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale  – un barbat care a fost ranit in incident, dar si alte doua persoane care au inhalat fumul degajat de incendiu si au fost dusi rapid la spital, la Constanta. Din nefericire, pentru trei tinere care lucrau in localul respectiv nu s-a mai putut face nimic. Trupurile lor au fost gasite carbonizate, dupa ce, sustin colegii, fetele ar fi ramas blocate in vestiar, fara sa se poata salva din calea parjolului devastator.

Incendiul a fost deosebit de puternic, iar pompierii au avut nevoie de mai multe ore pentru a-l lichida. Anchetatorii nu au anuntat, deocamdata, cauzele izbucnirii flacarilor.

236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger