AcasăNewsÎn Capitală se fură două biciclete pe zi

În Capitală se fură două biciclete pe zi

Orașele aglomerate au nevoie de mijloace de transport alternative. Iar Bucureștiul este unul dintre ele. Numai că nu e cel mai sigur loc în care să nu ai nicio problemă cu hoții de biciclete. Poliția Capitalei a declarat că are sute de dosare nerezolvate despre acest gen de infracțiuni.

Astfel, conform bilanțului prezentat de oamenii legii, în orașul de pe Dâmbovița se fură, în medie, două biciclete zilnic. Fenomenul este unul îngrijorător, iar autoritățile nu prea vin cu soluții. Deși cei care au astfel de mijloace de transport au cu siguranță la ei și  un lanț anti-furt, pentru momentele în care își lasă bicicleta undeva. Dar hoții sunt inventivi și au găsit metode prin care reușesc să taie aceste lanțuri. Nu puține au fost cazurile în care cineva și-a lăsat bicicleta la intrarea într-o terasă și apoi nu a mai găsit-o. Polițiștii susțin că, în primele cinci luni ale anului, doar în Bucureşti au fost furate 280 de biciclete, ceea ce relevă o medie mai mult de un astfel de vehicul sustras pe zi. Dintre acestea, poliţiştii au recuperat 36 până în prezent. Celorlalte li s-a pierdut urma Anul trecut au fost furate aproape 1.000 de biciclete.

author avatar
Ramona Feraru
119 afisari

1 COMENTARIU

  1. In Amsterdam se fura câteva zeci pe zi! Am locuit 5 ani acolo și cunosc fenomenul.Si eu am rămas fără bicicleta,iar o data fără roata din fata și fără sa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger