AcasăNewsIn Capitala e soare, dar alte zone din tara se afla sub...

In Capitala e soare, dar alte zone din tara se afla sub atentionare COD GALBEN!

Bucurestenii se bucura din plin de o zi insorita si temperaturi foarte placute. Locuitorii altor zone din tara, insa, nu sunt la fel de norocosi. Si asta pentru ca vantul puternic s-ar putea sa le strice planurile pentru plimbare.

Ziua de miercuri a inceput cum nu se poate mai frumos in Bucuresti. Cu cer senin, soare si mai multe grade in termometre, fata de zilele precedente. Tabloul unei zile perfecte de primavara nu se regaseste in toate regiunile.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), mai multe judete sunt vizate de atentionari nowacsting (valabile pentru maximum 6 ore de la emitere -n.r). De la ora 13 a intrat in vigoare un Codul galben de vant emis pentru mai multe judete din zona Moldovei -Iasi, Vaslui, Vrancea si Galati, dar si pentru Ialomita, Buzau si Calarasi. Cel putin pana la ora 16, in regiunile mentionata vantul va sufla cu destula putere, rafalele fiind posibil sa treaca si de 60 de kilometri/ora.

Vizata de o astfel de atentionare COD GALBEN de vant este si Dobrogea, indeosebi Delta Dunarii, unde, pana la ora 14 cel putin, vantul va atinge si 55-60 km/h.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger