AcasăNews In atentia studentilor: Vezi unde gasesti cele mai ieftine chirii in...

In atentia studentilor: Vezi unde gasesti cele mai ieftine chirii in Bucuresti!

O informatie utila pentru studentii aflati in cautarea unui loc de cazare! Inca se mai gasesc garsoniere ce pot fi inchiriate cu 90 de euro pe luna in Berceni si Ferentari, in timp ce in Pajura, Bucurestii Noi, Colentina, Iancului, Panelimon, Dristor, Drumul Taberei si Militari chiria pentru o garsoniera nu depaseste 100 de euro.

Conform unui studiu realizat de Impact Developer & Contractor, care ia in calcul 14.500 de anunturi unice publicate de proprietarii cu locuinte de inchiriat, de la inceputul anului pana in prezent, studentii aflati in cautarea unui loc de cazare trebuie sa scoata din buzunar in medie 253 euro pe luna.

Cartierele cele mai accesibile in functie de chiria medie lunara ceruta pentru diverse apartamente sunt:

Ferentari cu 261 euro, Aparatorii Patriei cu 298 euro, Andronache cu 310 euro, Balta Alba cu 313 euro si Grivita cu 314 euro.

Cartierele cu cele mai mici chirii sunt Berceni si Ferentari cu 90 euro/luna, Pajura, Bucurestii Noi, Colentina, Iancului, Pantelimon, Fundeni, Dristor, Brancoveanu, Aparatorii Patriei, Rahova, Drumul Taberei, Militari cu 100 euro/luna .

La polul opus, in topul cartierelor unde se platesc cele mai mari chirii lunare intra Dorobanti (3.000 euro/luna), Victoriei (2.550 euro/luna), Baneasa (2.400 euro/luna), 1 Mai (1.900 euro/luna), Tei (1.800 euro/luna).

283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger