AcasăNewsIn ajunul CEx, Ponta a mai postat o poza cu Dragnea si...

In ajunul CEx, Ponta a mai postat o poza cu Dragnea si Kovesi

Contrar declaratiilor oficiale, Ponta nu renunta cu una - cu doua la motiunea care i-ar putea aduce pe tava capul lui Dragnea

La mai bine de o saptamana de cand facuse publica, via Facebook, o poza in care Liviu Dragnea si George Maior, fostul director al Serviciului Roman de informatii, actualmente ambasadorul roman la Washington, stateau la poza, in fundal aparand si fosta sefa a DNA-ului, Victor Ponta revine cu o alte fotografie.

De aceasta data este vorba de un instantaneu in care apar Dragnea, Maior si Kovesi, dar si fostul vicepremier Gabriel Oprea, alaturi de o a cincea persoana – toti asezati la o masa. Fotografia pe care a postat-o fostul premier Ponta in ajunul sedintei CEx-ului PSD de vineri e insotita si de un mesaj adresat social-democratilor care fac parte din Comitetul Executiv, in care il ataca pe actualul lider PSD.

sursa foto: Facebook/Victor Ponta

Iata intreg mesajul:

„Pt membrii CEX al PSD – pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea ! Stop minciunii si ipocriziei! Stop manipularii si imposturii!

Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel , nici contra abuzurilor , nici ca sa-si apere colegii ! Mereu si-a urmarit interesul personal indiferent de interesul celorlalti !

Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Andronescu, Firea si, de ieri, Tutuianu, Stanescu , Ciolacu, Mocioalca, Neacsu etc nu are absolut nicio legatura cu Iohannis, SRI, Soros bla bla – este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat gata sa distruga tot!

Cine maine ramane cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false!”

565 afisari

2 COMENTARII

  1. Trebuie sa iesim sa starpim astfel de mafii. Vreau sa intreb Ponta si Sri de ce acum daca nu sunt parte a aceluias sistem paranoid?

  2. Singura concluzie de bun simt, dupa publicarea acestor poze, e ca Dragnea se dadea un mare virgin si uite-l cum se afiseaza in cel mai dezmatat bordel, alaturi de matroane si (eventual) curva etalon a stabilimentului…in mintea mea hastagista e „de rusine” sa-i vad pe „liderii” statului ala „vertical si protectiv” alaturi de „ciuma rosie”, deci toti cei care s-au „contaminat” de apropierea taranului din Teleorman ar trebui sa dispara din spatiul public, oricum, sa nu mai fie platiti de la buget….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger