AcasăNewsIn absenta tatalui, fiica lui Gigi Becali a comis-o. Are dosar penal...

In absenta tatalui, fiica lui Gigi Becali a comis-o. Are dosar penal la 19 ani!

Gigi Becali a incasat o noua lovitura dura, afaceristul fiind informat ca fiica sa, Teodora, are dosar penal.

Fata patronului de la Steaua s-a ales cu dosarul penal dupa ce a fost implicata intr-un accident de circulatie petrecut la sfarsitul lunii ianuarie, in Bucuresti.

Conform Romania TV, accidentul s-a produs pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu. Teodora Becali se afla la volanul unui Range Rover, care apartine tatalui sau, si a lovit un barbat care traversa neregulamentar si consumase bauturi alcoolice, conform politistilor bucuresteni.

Totusi, barbatul a depus plangere impotriva Teodorei Becali, astfel ca pe numele acesteia a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Anchetatorii asteapta acum rezultatul expertizei medico-legale si numarul de zile de internare de care a avut nevoie barbatul ranit inainte de a stabili cine este vinovat pentru acest accident.

author avatar
Cristi Ionita
749 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger