Cauta

In 2012, Romania a vandut in tarile europene 6.100 de tone de carne de cal, catar si magar, dar nicidecum tocata

Romania a vandut in tarile europene aproape 6.100 de tone de carne de cal, catar si magar in 2012.

Carnea de cabaline a fost exportata in carcase nu tocata

Autoritatile romane au finalizat rapid un control la abatoare, in urma scandalului carnii de cal vandute drept carne de vita. Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a precizat ca Romania a produs anul trecut 6.300 de tone de carne de cal, catar si magar, din care a exportat in Europa 6.100 de tone.

Conform ANSVSA, 96,6% din aceasta cantitate a fost trimisa catre beneficiari din Bulgaria, Olanda, Italia, Grecia, Polonia, Ungaria, Belgia, diferenta fiind utilizata pe piata din Romania (la ce?!). Carnea a fost livrata in carcase, sferturi, carne transata si organe, nicidecum tocata, asa cum sustin firmele din Franta si Marea Britanie, care arata acuzator – dar gresit – spre Romania.

Ultimele stiri

  • Previziunea unui primar PSD, dacă Grindeanu rămâne la conducerea partidului: „Ne vom duce sub 10%. Nu mai are ce oferi”
  • Călin Georgescu, prima reacție după ce a fost trimis în judecată: Oligarhia globalist-soroșistă recurge la justiție cu scopul înlăturării mele
  • Kremlinul a reacționat la acuzațiile procurorului general al României: „Nu corespund realității”
  • Semnal de la Cotroceni pentru reorganizarea administrativă. Consilier prezidențial: „Nu avem nevoie de atâtea județe și localități”
  • Moment tensionat surprins în imagini. Trump, schimb de replici cu un jurnalist australian. Întrebarea care l-a deranjat pe liderul de la Casa Albă – VIDEO
  • Şedinţă decisivă a Coaliției: Bolojan şi Grindeanu, faţă în faţă/Cele trei mari teme de discuție
  • Revoluția dronei
  • Caricatura Zilei
  • Horoscop 17 septembrie 2025 – Găsiți proporția corectă
  • Ilie Bolojan, mesaj tranșant: „Responsabilitate, nu jocuri politice!
  • Exit mobile version