AcasăNewsImre: "Atata vreme cat eu vorbesc foarte putin, pentru Patriciu e bine!...

Imre: „Atata vreme cat eu vorbesc foarte putin, pentru Patriciu e bine! E cel mai talentat sarlatan pe care l-am cunoscut”

Au lucrat impreuna, au avut incredere unul in celalalt, fiind parteneri de afaceri, dar acum lucrurile nu mai stau tocmai bine. S-a ajuns sa apeleze la justitie, pentru a se recupera o datorie de 80.000 de euro pe care Peter Imre, directorul general al trustului de presa „Adevarul”, o revendica de la Patriciu. Dar si la declaratii in termeni duri. „Singurul lucru pe care pot sa-l spun e ca, atata vreme cat eu vorbesc foarte putin, pentru Patriciu e bine!”, sustine Imre.

Peter Imre a povestit, sambata, intr-un interviu acordat RealitateaTV, ca Dinu Patriciu de astazi e foarte diferit de omul pe care l-a cunoscut in urma cu ceva ani. Cel dintai a facut o serie de acuzatii dure la adresa miliardarului. „Ce s-a intamplat cu un om care fascineaza si care ajunge in situatia in care a ajuns? Raspunsul este unul simplu: minciuna fara masura, orgoliul fara masura in tot ceea ce faci. Eu asta am constatat la Dinu Patriciu, in ultimii ani. Dinu Patriciu pe care l-am cunoscut acum cativa ani buni si cel pe care-l vad azi nu au nicio legatura. Cine si ce l-a schimbat? Banii, si-a pierdut mintile, nu mai are discernamant…”, a sustinut Imre.

Actualul director general al trustului de presa amintit a continuat seria dezvaluirilor, afirmand ca in ultimii trei ani, Patriciu si-ar fi mintit atat familia, cat si colaboratorii, dar si angajatii. Si a sustinut ca are dovezi care sa sustina declaratiile, lasand chiar sa se inteleaga ca ar sti mai multe decat spune. „Cum sa nu? Singurul lucru pe care pot sa-l spun e ca, atata vreme cat eu vorbesc foarte putin, pentru Patriciu e bine! Fiind langa el in ultimii trei ani, am avut indeajns de multe de vazut. Amandoi am facut o alegere gresita. El e cel mai talentat sarlatan, mincinos, pacalici din lume pe care l-am cunoscut. O spun pe baza unor fapte si evidente”, a continuat Imre.

Cat priveste momentul in care legatura de afaceri dintre cei doi parteneri s-a rupt, Imre a povestit ca s-ar fi produs „in momentul in care Patriciu si-a incalcat toate promisiunile facute”  – „nu neaparat fata de mine, ci fata de oamenii care erau sub conducerea mea si compania care se baza pe promisiunile lui Patriciu”, a mai sustinut Imre.

author avatar
eNational
362 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger