AcasăNewsImpuscaturi intr-un liceu din Franta: mai multi raniti

Impuscaturi intr-un liceu din Franta: mai multi raniti

Politistii au fost alertati si au venit de urgenta, joi, la sediul unei institutii de invatamant din Franta, dupa ce in zona s-au auzit focuri de arma.

UPDATE 2: Opt oameni au avut de suferit de pe urma incidentului armat din liceul din Grasse, notezaa presa franceza, citand un oficial local.

UPDATE: Din cate se pare, ar fi vorba despre doi atacatori, posibil elevi. S-a aflat, pe surse, deocamdata, ca autoritatile locale neluand in calcul ipoteza unui demers de natura terorista. Insa aceasta varianta nu a fost confirmata oficial.

Atacul l-ar fi vizat pe directorul liceului. Conform sursei citate, un pusti in varsta de 17 ani – care ar fi venit in cladire cu arme si grenade – a ajuns pe mana oamenilor legii, in acest caz.

–-

Incidentul armat s-a produs in urma cu scurta vreme, iar interventia este in plina desfasurare la momentul de fata. Focurile de arma s-au auzit la un liceu sitat pe raza orasului francez Grasse, aflat in sudul statului. Conform france24.com, care citeaza surse din randul politiei, mai multe persoane ar fi avut de suferit de pe urma acestei situatii, fiind ranite.

La momentul de fata nu se stie, insa, numarul acestora si nici daca este vorba despre leziuni grave.

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger