AcasăNewsImpuscaturi in trafic, pe soseaua de centura a Bucurestiului: Doi barbati, la...

Impuscaturi in trafic, pe soseaua de centura a Bucurestiului: Doi barbati, la audieri

Un barbat a ajuns miercuri dupa-amiaza la spital, dupa ce a fost impuscat in trafic, in apropiere de centura Bucurestiului. Politistii au dus la audieri doi suspecti.

Din primele informatii reiese ca victima fusese impuscata cu o arma de vanatoare.  Barbatul a fost ranit in zona toracica si a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala. „A fost adus la spital in soc hemoragic. Are o plaga impuscata pulmonara, este in sala de operatie”, a precizat purtatorul de cuvant al Spitalului Bagdasar-Arseni, dr. Florian Bica.

Miercuri, in jurul orei 16.00, politistii din judetul Ilfov au fost solicitati pentru a interveni intr-un conflict soldat cu impuscaturi. Se pare ca totul a pornit de la o sicana in trafic. Oamenii legii au dus la audieri doi barbati care se aflau intr-un autoturism cu geamurile sparte, in apropierea  locului in care a avut loc conflictul.

author avatar
Andra Nesu
524 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger