AcasăNewsImpuscaturi in redactia LIBERATION: un fotograf, ranit grav!

Impuscaturi in redactia LIBERATION: un fotograf, ranit grav!

Jurnalistii uneia dintre celei mai cunoscute publicatii din lume au trecut, luni, prin momente de groaza, dupa ce un individ inarmat cu o pusca a deschis focul in sediul redactiei ziarului, situate in Paris.

Incidentul s-a soldat cu o victima – un tanar fotograf, in varsta de 27 de ani care a fost ranit grav, fiind impuscat in abdomen. Totul a avut loc in urma cu putin timp, iar pana la aceasta ora sunt disponibile putine informatii despre atacul armat. Se stie ca principalul suspect a fugit, dupa ce, fara sa scoata vreun cuvant- sa ameninte sau sa aiba vreo cerere- a tras de doua ori si s-a facut nevazut. Politia e pe urmele sale. Conform BBC, perimetrul din jurul cladirii ce gazduieste redactia Liberation a fost izolat, iar o echipa de anchetatori deja strange indicii la fata locului, pentru a incerca sa-l prinda cat mai repede pe individul responsabil de atac.

Atacul a avut loc la doar trei zile dupa ce un individ inarmat a intrat in sediul unui post TV de stiri. Din fericire, totul s-a rezumat la amenintari, barbatul parasind cladirea fara sa deschida focul.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger