AcasăNewsImpuscaturi in campusul Virginia Tech: doi morti - VIDEO

Impuscaturi in campusul Virginia Tech: doi morti – VIDEO

(foto: captura youtube)

Clipe de groaza pentru studentii Universitatii Virginia Tech, dupa ce un barbat a deschis focul in campusul institutiei. Doi oameni au murit, unul dintre acestia fiind politist care intervenise pentru a opri circulatia in campus. In 2007, Universitatea a mai fost tinta unui atac armat, in urma caruia au murit 33 de oameni, printre care si un profesor de origine romana.

(foto: captura youtube)

Dupa ce in campus s-au auzit focuri de arma, pe site-ul Universitatii a fost postat un mesaj prin care studentii erau sfatuiti sa ramana la adapost, in interior, potrivit Mediafax. Apoi, directorul de comunicare al universitatii Virginia Tech, Mark Owczarski, a anuntat ca doua persoane, intre care un ofiter de politie, au fost impuscate mortal, incident ce a dus la inchiderea institutiei.

Politistul care a murit incerca sa opreasca circulatia in campus. Barbatul care a tras a fugit catre o parcare, unde, ulterior, a fost gasita o a doua victima. Autoritatile au anuntat ca autorul atacului se afla inca libertate si ca ar fi vorba de un barbat imbracat cu pantaloni gri si hanorac.

Universitatea americana Virginia Tech a mai trecut prin momente de cosmar in urma cu patru ani, cand un barbat de origine asiatica a ucis 33 de studenti si profesori, dupa care s-a sinucis. Printre victimele atacului din 2007 s-a aflat si Liviu Librescu. Profesorul de origine romana a murit incercand sa-si protejeze studentii.

[youtube]cJb2Z0i2qUA#![/youtube]

308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger