AcasăNewsImpuscaturi in Bucuresti pentru un loc de parcare. Patru dintre atacatori, retinuti

Impuscaturi in Bucuresti pentru un loc de parcare. Patru dintre atacatori, retinuti

(foto: gsp)

Un tanar si parintii sai au ajuns la Spitalul Sf. Pantelimon dupa ce au fost agresati de mai multe persoane. Scandalul a avut loc in cartierul bucurestean 23 august, sambata seara. Patru dintre suspecti au fost retinuti de politie.

(foto: gsp)

Politia a fost alertata sambata seara, in jurul orei 20, cu privire la o altercatie intre doua grupuri. Se pare ca neintelegerile au pornit de la un loc de parcare. In urma disputei patru persoane au fost ranite, una dintre ele fiind in stare grava dupa ce a fost impuscata in cap cu un pistol cu bile.

Atacatorii aveau asupra lor 12 spray-uri paralizante, sabii si pistoale cu bile. Toti membrii familiei vizate au fost agresati, inclusiv o femeie insarcinata a fost lovita cu picioarele, potrivit rtv.

„M-au si impuscat si sotul e foarte rau, e la spital (…) E impuscat in fata, in cap. Au dat cu sabii. E taiat si pe spate si in fata si in umar. Baiatului cel mic i s-au extras bile din maini, cum a fost impuscat. Au sicanat-o pe nora mea, i-au dat cu piciorul in burta, ea fiind insarcinata”, a declarat una dintre victime.

Cinci atacatori au intrat in curtea familiei, unde, in urma neintelegerilor cu membrii acesteia, unul dintre ei ar fi pulverizat un spray paralizant. In mai putin de doua ore patru dintre agresori au fost identificati si retinuti de catre echipa de interventie sosita la fata locului. A cincea persoana este si ea identificata, politia cautand-o in continuare.

De asemenea au fost audiate la sectia 23 de politie si trei dintre cele patru persoane impuscate. Cel de-al patrulea ranit, aflat in stare mai grava, a ramas internat.

Cearta pare sa fi pornit de la un loc de parcare. „Saptamana trecuta a fost o altercatie pe locul de parcare, tanara care a coborat din masina era gravida in luna a treia, a fost lovita de o alta femeie. Ea a facut reclamatie la politie si nu si-a retras reclamatia”, a declarat o ruda a victimelor. De asemenea, sursa a mai declarat ca agresorii lucreaza la BGS.

author avatar
Alina Costache
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger