AcasăNewsIMPRESIONANT! Primele declaratii facute de Gigi Becali din inchisoare: "M-ati transformat intr-un...

IMPRESIONANT! Primele declaratii facute de Gigi Becali din inchisoare: „M-ati transformat intr-un salbatic. Pe cine am deranjat atat de tare?”

Incarcerat de circa 11 luni, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN-ul, Gigi Becali a acordat un interviu in exclusivitate jurnalistilor de la Romania TV.

Extrem de afectat de situatia in care a ajuns, Becali a facut cateva declaratii dramatice. Printre altele, Becali a precizat ca cei care i-au vrut raul l-au transformat intr-un salbatic si nu intelege cum poate spune lumea despre el ca este un infractor in conditiile in care „am luat 600.000 de euro si am dat 30 milioane de euro cadou la altii”.

De asemenea, Becali a infirmat zvonurile conform carora ar fi paralizat sau a slabit 20 de kilograme si spune ca cel mai mult il afecteaza faptul ca nu-si poate vedea si imbratisa rudele. „Nu mai am nevasta, nu mai am mama, nu mai am copii, nu mai am nimic. Eu ca sa am ceva trebuie sa inchid ochii si sa-mi aduc aminte de chipul fetelor mele, de chipul nevestei mele, de chipul mamei mele. M-ati transformat intr-un salbatic si intr-un vagabond care nu mai are nimic pe lume. Pe cine am deranjat atat de tare?” este mesajul tulburator al lui Becali.

Acesta nu a ezitat sa-l atace dur pe Traian Basescu, presedintele Romaniei, transmitandu-i acestuia ca „asa cum domnia sa a spus aseara, intr-un interviu, ca daca jurnalistii au un minim respect pentru statul de drept sa citeasca legea gratierii, asa il rog si eu, cu mare stima si cu mare respect, din inima il rog, sa puna un consilier sa deschida si sa citeasca legea executarii pedepsei la regimul deschis, la recompense, si sa vada ca eu aveam dreptul la 30 de zile in sanul familiei. Nu mi s-a dat o zi”.

In plus, Becali afirma ca nu intelege de ce nu este lasat sa se opereze in strainatate, fara paza, in conditiile in care „la regimul meu, regim deschis, poti sa pleci singur la teatru, fara paza. Daca eu pot sa ma duc la doctor fara paza, cum sa ma operez cu paza? Respectati legea!”.

author avatar
Cristi Ionita
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger