AcasăNewsImpresionant: El e bebelusul venit pe lume imediat dupa ce parintii au...

Impresionant: El e bebelusul venit pe lume imediat dupa ce parintii au suferit un accident mortal! (VIDEO)

Viata unei familii a luat o turnura neasteptata, in doar cateva minute. In drumul lor spre spital, viitorii parinti, pasageri pe o motocicleta, au pierit in conditii tragice. La scurt timp dupa dezastru, insa, bebelusul purtat in pantece de femeia in varsta de 40 de ani a venit pe lume, supravietuind miraculos desi chiar si el a fost ranit.

Povestea familiei din provincia chineza Xiamen a facut deja inconjurul tarii. Milioane de oameni au fost impresionati de felul in care a venit pe lume baietelul care, din pacate, a ramas, in doar cateva clipe, orfan de ambii parinti. Odata ce femeia  intrat in travaliu, sotul a ales sa o transporte cu o motoclicleta la spitalul unde avea sa nasca.

Doar ca drumul lor s-a frant brusc, dupa ce au fost loviti de un camion al carui sofer a facut o manevra brusca si neregulamentara si aruncati pe sosea. Ranile celor doi – femeia in varsta de 40 de ani si sotul ei, de 42 de ani – au fost atat de grave, incat oricat s-au straduit medicii sa ii salveze, a fost in zadar.

Socati de cele vazute, martorii care au avut taria sa se apropie de locul accidentului au ramas uluiti. Au descoperit, pe sosea, la cativa metri de locul impactului, trupul micutului. Copilasul era lovit la fata, insa nu a suferit alte leziuni care sa ii puna viata in pericol, din ce au stabilit medicii care l-au consultat de urgenta si continua si la aceasta ora sa ii monitorizeze starea.

[youtube]DJa62Xx9Jhg[/youtube]

Nici pana acum nu se stie exact cum a venit pe lume micutul, in sensul ca exista mai multe variante ale martorilor, potrivit Daily Star. Unii spun ca ar fi fost nascut cu putin timp dupa accident, inainte ca mama lui sa piara, altii ca ar fi fost, practic, expulzat din pantecele femeii, in urma impactului devastator, si aruncat pe sosea.

Oricare ar fi varianta exacta, un lucru e cert – toata lumea care a aflat despre venirea pe lume a baietelului, numit Xiao Zhao, e convinsa ca bebelusul a supravietuit intr-un mod miraculos tragediei care l-a lasat fara mama si tata. Odata ce doctorii vor stabili ca poate sa paraseasca spitalul, copilasul va fi luat acasa si ingrijit de catre rudele parintilor sai.

[youtube]If5DWDXevnk[/youtube]

221 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger