AcasăNewsImpresionant! Ce face astazi "Mowgli din Fagaras", copilul care manca din cadavrul...

Impresionant! Ce face astazi „Mowgli din Fagaras”, copilul care manca din cadavrul unui caine!

Povestea impresionanta a lui „Mowgli din Fagaras” a ramas in mintea tuturor celor care au auzit de ea, acum mai bine de zece ani. Copilul a fost descoperit in 2002, intr-o padure din Fagaras, in timp ce smulgea cu dintii bucati din cadavrul unui caine.

Astazi, Traian Caldarar este un adolescent de 17 ani absolut normal, care are prieteni, socializeaza si se joaca pe internet. Recuperarea lui miraculoasa si foarte discreta a fost posibila prin efortul constant a unei echipe de profesionisti care au reusit sa transforme unul dintre cele mai grave cazuri din lume de copii salbaticiti intr-un baiat dezvoltat normal.

Schimbarea copilului malnutrit, plin de rani si degeraturi, descoperit in padure, intr-o iarna friguroasa, de un cioban de prin Fagaras, este de-a dreptul spectaculoasa. Traian avea atunci sapte ani, insa era mai micut decat un copil de patru ani, si traia in salbaticie.

„Cand eram mic imi dadeau cu matura in cap, cu lemn in cap, peste picioare. palme, pumni, picioare. Cat am stat, am stat intr-o casa din aia, mai mica, daca dadeam cu piciorul se darama casa peste mine”, a povestit Traian, pentru Pro TV.

Parintii baiatului l-au abandonat, ei fiind cersetori prin strainatate, iar la un moment dat s-au intors si l-au luat cu ei in Italia. Traian a cerut, insa, dupa aceasta experienta, sa se intoarca in centrul de plasament. Intrebat daca vrea sa se intoarca la cei care i-au dat viata, adolescentul a fost foarte ferm: „Nu, deocamdata nu. Nici nu vreau sa aud de ei. Vreau sa fiu singur si sa imi fac o familie singur”.

Acum, baiatul este un adolescent normal care se gandeste la viitorul lui si vrea sa se faca bucatar, spun cei care s-au ocupat de ingrijirea lui.

Mowgli de Fagaras este unul dintre cele mai grave zece cazuri de copii salbaticiti gasiti in intreaga lume.

author avatar
Alina Costache
2.597 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger