AcasăNewsImpinsi de nevoia electorala, politicienii fac Revelionul in tara

Impinsi de nevoia electorala, politicienii fac Revelionul in tara

Cei mai multi dintre politicieni vor face revelionul in tara, de preferinta in colegiile personale. Decizie salutara in an electoral.

AVANTAJ Functia de presedinte i-a asigurat lui Traian Basescu o cursa rapida pana la Predeal

In cazul politicienilor, nu jena financiara indusa de criza poate fi cauza pentru care distinsii viitori candidati isi petrec sarbatorile ca tot omul si nu pe cele meleaguri exotice. In schimb, ceva modestie etalata la inceput de an da bine pe sticla si in ochii electoratului, motiv pentru care oamenii politici s-au intrecut sa pomeneasca de revelioane facute in familie sau in statiunile montane bastinase. Ca de obicei, exceptie a facut Radu Mazare, care a anuntat raspicat ca va petrece de Anul Nou taman in Honduras.

Puterea ia in stapanire Valea Parhovei, Opozitia sta acasa

Fan al statiunilor de pe Valea Prahovei, Traian Basescu face si in acest an Revelionul la Predeal. Unde a ajuns inca de vineri, provocand, cu ajutorul coloanei oficiale si girofarurilor, invidia tuturor soferilor obligati sa mearga in coloana pe DN1.

EXEMPLU In lupta pentru promovarea statiunilor montane autohtone, Elena Udrea foloseste exemplul personal

Tot pe Valea Prahovei, dar mai sus, in Poiana Brasov, va sarbatorii trecerea in 2012 Vasile Blaga, secundul lui Basescu in ierarhia de stat. Al treilea om in stat, Roberta Anastase va fi si ea in preajma, la Sinaia. Statiune aleasa pentru acest Revelion si de Elena Udrea.

REPAUS Dupa atatea dueluri verbale televizate, Victor Ponta prefera de sarbatori adapostul casei sale

Cu Valea Prahovei “ocupata” de Putere, opozitia a ales sa stea pe acasa (cazul liderului PSD Victor Ponta), sau sa schieze in vestitele statiuni austriece, situatia colegului sau de partid Miron Mitrea.

author avatar
Simona Badulescu
238 afisari

2 COMENTARII

  1. valea PH=Patria Hotilor, Politicieni si Hiene, tute si fufe, mai aproape de electorat, de vf. omul, de sfinxul, de babele nemaritate sau putin maritate,DE BUCEGII CORESPONDENT CU EXTRATERESTRII!

  2. Afara (nici macar nu) ploua linistit
    si-n casa arde tara
    cu al vostru conducator smintit
    si iarna e ca vara.Acum a fost declarat apt medical pentru serviciul militar de kamikaze, si pentru ca el a baut numai posirca numita popular ,,cap in gard” se poarta acum ca un asguard cazut tot din neant.Stapanul mafiei statale portocalii poate scapa numai cu demisia, altfel nu va apuca sa-si cheltuie banii de furat din conturile numai de el stiute.Sa-i stea in gat la cumpana de ani, iar daca i-a muncit cinstit inseamna ca eu am gresit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger