AcasăNewsImpact nimicitor între două mașini în Iași. Salvatorii au găsit patru victime...

Impact nimicitor între două mașini în Iași. Salvatorii au găsit patru victime (VIDEO)

Accident rutierImpact nimicitor între două mașini în Iași. Salvatorii au găsit patru victime (VIDEO)

Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri seară, în localitatea ieșeană Uricani. În coliziune au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de ambulanță, pompieri, descarcerare și poliție.

Patru persoane au fost rănite în accidentul rutier produs în localitatea ieșeană Uricani, dintre care trei au avut nevoie de spitalizare.

Din informațiile anchetatorilor, șoferița autoturismului marca Nissan se deplasa cu viteza. Din acest motiv, dar și din cauza carosabilului umed, tânăra a pierdut controlul volanului. Șoferul care se afla la volanul celuilalt automobil marca BMW nu a putut evita coliziunea, izbindu-se în plin în Nissan.

O victimă se află în stare gravă

Airbag-urile nu s-au declanșat în prima mașină, două femei fiind astfel rănite, potrivit bzi.ro. Una dintre femeile din Nissan, în vârstă de 30 de ani, este în stare gravă la spital. Ea a suferit o politraumă – traumatism cranio-cerebral sever. O altă tânără, de 31 de ani, are fracturi la ambele membre inferioare și la membrul superior drept.

O femeie de 56 de ani a suferit mai multe contuzii, dar este în stare stabilă. Un bărbat din BMW a refuzat să fie transportat la spital.

„Aveau viteză foarte mare. Au depășit pe cineva. Aici și-au pierdut controlul volanului. Eu am frânat dar le-am luat în plin. Am înteles că erau două persoane în mașină. Eu sunt bine. Soția s-a lovit. Din câte am înțeles, una din fetele din cealaltă mașină este destul de grav. Nu știu exact. Am pus frână. Nu puteam intra pe contrasens”, a declarat conducătorul auto care se afla în BMW.

author avatar
Andreea Vlad