AcasăNewsImpact frontal intre o masina si un TIR. Circulatie oprita pe DN...

Impact frontal intre o masina si un TIR. Circulatie oprita pe DN 2 B!

Momente de groaza pentru persoanele aflate in doua autovehicule care au fost implicate intr-un accident de circulatie, duminica dupa-amiaza, pe raza judetului Braila.

Un autoturism si un TIR s-au lovit pe DN 2 B, in jurul orei 17.30, impactul fiind unul frontal, anunta Centrul Infortrafic. Pentru moment nu se cunosc informatii cu privire la numarul persoanelor aflate in cele doua mijloace de transport, mai exact daca mai erau si alti pasageri, in afara celor doi soferi, si nici cu privire la starea acestora de sanatate.

Ce se stie, insa, este faptul ca in zona in care a avut loc accidentul – mai precis pe drumul national  2B, la iesirea din localitatea braileana Ianca, spre orasul resedinta de judet – autovehiculele nu circula la aceasta ora, deoarece, urmare a coliziunii, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri.

La locul impactului au ajuns politistii rutieri, care fac cercetari pentru a stabili in ce conditii a avut loc accidentul, precum si care dintre siferi se face vinovat de producerea lui, precum si pentru a le da indicatii conducatorilor auto care au drum in zona respectiva.

700 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger