AcasăNewsImobil prabusit in Rusia sub ochii ingrioziti ai oamenilor! VIDEO

Imobil prabusit in Rusia sub ochii ingrioziti ai oamenilor! VIDEO

Bilantul prabusirii unui imobil luni in orasul Astrahan, din sudul Rusiei, in urma unei explozii provocate de gaze, a ajuns la patru morti si sase disparuti, a anuntat marti Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta.

In cursul noptii, autoritatile regionale anuntasera deja ca doua cadavre, apartinand unei femei si unui barbat, au fost gasite sub daramaturi. Numarul ranitilor se ridica la 12, intre care sapte spitalizati, a precizat un comunicat al ministerului. Conform informatiilor preliminare, o explozie provocata de gaze a cauzat prabusirea unei parti a imobilului de noua etaje, distrugand circa 20 de apartamente.

Echipe de interventie au fost trimise la locul accidentului, precum si psihologi. Luni seara, ministrul rus pentru Situatii de Urgenta, Serghei Soigu, a sosit la Astrahan pentru a conduce operatiunile de salvare. O ancheta a fost demarata pentru a elucida circumstantele accidentului. Una dintre pistele luate in considerare este o explozie provocata de unul dintre locuitorii imobilului, care voia sa se sinucida. [youtube]qavaHioi2mY[/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger