AcasăNewsIML îl face praf pe Mario Iorgulescu

IML îl face praf pe Mario Iorgulescu

Mario se drogase și era în pragul unei come alcoolice

 

Ancheta în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, fiul președintelui FRF, scoate la iveală noi detalii despre cel care a condus bolidul cu peste 230 de km și a pierdut controlul volanului. Intrând pe contrasens, Mario Iorgulescu a accidentat frontal o altă mașină al cărui șofer de doar 24 de ani, Dany Vicol, a decedat în urma impactului.

Mario se drogase și era în pragul unei come alcoolice

Potrivit noilor date din anchetă, Mario Iorgulescu a ieșit pozitiv la testul privind consumul de cocaină. Dar asta nu e tot. Legiştii au stabilit că fiul președintelui LPF avea și o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, potrivit rezultatelor oficiale de la INML care au fost trimise procurorilor. Pe de altă parte, victima lui Mario Iorgulescu, Dany Vicol, a fost înmormântat de rude și prieteni la cimitirul din Chitila. Fiul şefului LPF va fi acuzat și de conducere sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor de mare risc. Fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală. După accidentul provocat, Mario este internat la Spitalul de Urgență Elias cu multiple traumatisme toracice și leziuni la mâini și picioare. Anchetatorii au deschis în acest caz și un dosar de ucidere din culpă pe numele fiului lui Iorgulescu.

author avatar
Ramona Feraru
826 afisari

2 COMENTARII

  1. @Apreciați și că aceia ce consumă alcool peste anumite cantități , de exemplu, de 0,5-0,8 g/l, în localuri publice sau sunt găsiți în locuri publice după ce au consumat cantități de alcool ai mari decât cele reglementate, ar trebui sancționați cu efectuarea de zile de muncă în folosul comunității, chestiuni ce ar fi în atribuțiile autorităților locale și ale poliției, ?

  2. Vezi de treaba va aude Dicot descinde in redacție de unde cocaina? Vezi de treaba domne cocaina in Bucuresti unde domneste domnia legi si nu exista asa ceva. Organul e ferm. Nu cred un rand.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger