AcasăNewsÎmbrânceli la Spitalul Foișor: Pacienții, evacuați cu jandarmii

Îmbrânceli la Spitalul Foișor: Pacienții, evacuați cu jandarmii

Este ora 12:00 noaptea și scandaloasa evacuare de la Spitalul Foișor, devenit suport Covid, continuă. De patru ore, zeci de pacienți, mulți dintre aceștia abia operați, sunt luați pe sus și dați, pur și simplu, afară din spital.

Ordinul semnat de Raed Arafat și avizat de Vlad Voiculescu privind evacuarea Spitalului Foișor și transformarea acestuia în unitate de support Covid a creat imagini greu de descris.

 Din cei 105 pacienți internați până vineri, mai puțin de 20 au fost transferați la alte unități medicale, restul fiind externați și duși, de către rude, la casele lor.

Mai mulți jandarmi au fost detașați la fața locului, după ce în zonă au ajuns mai mulți oameni care și-au exprimat nemulțumirea față de operațiunea de evacuare. Manifestanții au început să scandeze și au încercat să blocheze evacuarea bolnavilor, intrând în conflict cu forțele de ordine. Jandarmii au folosit forța pentru a permite deplasarea pacienților, însă câțiva protestatari au reușit să facă un lanț în fața porții, astfel că intrare și ieșirea din Spitalul Foișor sunt blocate.

author avatar
Andrei Coman
666 afisari

7 COMENTARII

  1. Romanika – tara tuturor posibilitatilor – totul se face ca la balamuk !! 🙂 Chiar, ce s-ar putea cere mai mult de atat ? 🙂 Multumim Partidului Cleptocrat Esentialist Roman, sa va dea Diavolul sanatate in Iad inca 3.000 de ani de acum incolo !! 🙂 Criminalilor cu cap de pluta, tot rad de voi, sunteti senzatia Internetului, bai, in noaptea asta !! 🙂 Arahat, ne-credinciosule samavolnic, nu te lasa, poti mai mult, salveaza-i de tot, direct pe lumea cealalta, tarane gunoier ce esti !! 🙂 Sluga globalista si tradator de tara !!

  2. Ordinul lui Raed Arafat parafat de Vasile Vlad Voiculescu cu sigur stirea lui Vasile Catu.Posibil si a lui Werner Iohannis. In Postul Pastilui crestin ortodox, nu catolic.Blasfemia unei persoane de origine araba medic ne epidemiolog careia i s-a acordat o cinste mai mare decat merita.Iar cand ministrul afacerilor externe intra in joc si-l ia cu el in Iordania este sigur ceva serios cu personajul Arafat, acum cetatean planetar. Un venetic,care-si intretine mama in vila si fratele cu fabrica familiei de sapun artizanal din salariile platite din banii nostri. Voiculescu poate va fi demis veneticul Arafat va ramane pe cele shpe functii pe care le are.

  3. Arafat criminalul util care a facut obsesie din a silui si incalca legile Romaniei, care i-a umflat pipota de parazit! Procurori nenorociti care iau parte la toata faradelegea asta cum naiba dormiti in pace? Am cunoscut un inaintas de-al faradelegii numit procuror, care la batranete i-a dat Dumnezeu atata necaz ca nu are nervi sa duca. Toti copiii lui au boli incurabile si el se intreaba CE RAU A FACUT EL SA PATEASCA ASA CEVA? Cam ceea ce fac si procurorii azi…Complicitatea merita aceeasi pedeapsa ca si faptuirea! Dumnezeu nu lasa nimic la intamplare in univers…

  4. Comisarul.ro , astazi , 10 aprilie 2021 , ora 06:58 : ” DRAMA FOISOR ” , O NOUA MA NI PU LARE ORDINARA ? DIRECTORUL PUS DE FIREA , ELEMENTUL CHEIE AL REGIEI „-Liviuu Avram-facebook .

  5. Mi se trage , medicii de la ospiciu vor sa-mi administreze letala si sa-mi curme agonia .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger