AcasăNewsImaginile par desprinse din Vestul Salbatic! Bataie cu bate de baseball intr-un...

Imaginile par desprinse din Vestul Salbatic! Bataie cu bate de baseball intr-un bar din Buzau! (VIDEO)

Doi barbati au batut crunt un client intr-un bar din zona industriala din Buzau. Scenele filmate de camerele de supraveghere par desprinse din Vestul Salbatic.

Altercatia a avut loc intr-un bar cu sala de jocuri, de la marginea orasului. Aflati sub influenta bauturilor alcoolice, doi frati s-au luat la cearta cu mai multi clienti. Pe unul dintre ei s-au suparata atat de tare, incat au inceput sa il bata.

Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, se poate observa ca victima iese din local, dar revine cu un atacator pe urmele sale. Acesta din urma l-a lovit de mai multe ori cu bata de baseball si s-a oprit de abia dupa ce a intervenit un administrator al barului.

Spre finalul filmarii, se poate vedea ca tanarul in varsta de 25 de ani era plin de sange din cauza loviturilor primite.  La un moment dat, a reusit sa se refugieze in spatele barului, arata Adevarul.ro.

Cei doi agresori, unul in varsta de 41 dea ni, iar celalalt de 43 de ani, se aflau la aniversarea unui prieten. Victima a fost transportata la spital, unde i s-au acordat ingrijiri de specialitate.

[youtube]fidUIyJPCFQ[/youtube]

 

author avatar
Anca Murgoci
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger