AcasăNewsImagini uluitoare, în România. Un avion de pasageri, pe străzile din Bucureşti,...

Imagini uluitoare, în România. Un avion de pasageri, pe străzile din Bucureşti, printre maşini! (VIDEO)

S-au derulat scene uluitoare, vineri seară, pe străzile din Bucureşti! Un avion de pasageri și-a făcut apariția printre mașini, tractat pe o platformă.

Aeronava scoasă din uz a plecat de pe aeroportul Băneasa, unde a stat în ultimii ani, cu destinația Clinceni.

Avionul va deveni casă de vacanţă

Proprietarul are planuri mari cu achiziția sa: vrea să transforme aeronava în casă de vacanță. Avionul fără aripi a pornit la drum de pe aeroportul Băneasa. Acest ultim drum al său nu a fost în aer, cum ne-am fi așteptat, ci pe o platformă, tractat pe străzile din București.

Aparatul de zbor este un McDonnel Douglas MD83, care are o lungime de 45 de metri și în perioada 1989-2010 putea să transporte 170 de pasageri.

Avion prăbuşit pe o autostradă din Florida

Altfel, două persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit pe o autostradă şi a intrat în coliziune cu un vehicul. Aparatul de zbor încerca să aterizeze de urgenţă.

Un incendiu de proporţii a izbucnit în urma impactului, iar mai multe bucăţi din aeronavă s-au împrăştiat pe carosabil. Traficul a fost blocat, iar la faţa locului au intervenit pompierii.

author avatar
Andrei Ștefan
1.406 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce nu-i ULUITOR, BOMBĂ, NUCLEARĂ, etc. în România. Și când se bese vreun gheneral la A (Latrina) 3 se proclamă ca avut loc un eveniment SENZAȚIONAL. La noi totul este la superlativ, vorbesc de percepția, dacă e ne luăm dup titluri, mass media noastră ce deontoloagă, mai curând OLOAGĂ. Situațiile se RĂSTOARNĂ de atâtea ori, încât devin rostogoliri pe derdeluș sau mă rog, pe dealurile mioritice. Nici răsturnarea căruței , bănuită a fi fost la Caracal, nu egalează răsturnările din cazul X sau Y. Și mai au tupeul să se plângă despre pierderea de audiențe sau cititori.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger