AcasăNewsUPDATE Declaratia soferului/Pieton impins cu masina, in Capitala. Politia face cercetari (VIDEO)

UPDATE Declaratia soferului/Pieton impins cu masina, in Capitala. Politia face cercetari (VIDEO)

Un episod greu de imaginat, derulat deunazi pe o strada din sectorul 4, a ajuns in atentia politiei.

UPDATE: Dupa ce a stat de vorba cu politistii de la Capitala, conducatorul auto a raspus si intrebarilor reprezentantilor presei. A mentionat, intre altele, ca la momentul incidentului era in masina cu sotia, dar si cu bebelusul lor, de 6 luni, cu care fusesera la doctor.

„Recunosc ceea ce am facut. Cand am vazut ca plange copilul meu, credeti-ma, in momentul ala nu m-am gandit decat la el (…) am gresit, moral, da, am gresit, dar nu am avut intentia sa-l omor, Doamne fereste! A venit politia la fata locului, ne-a audiat si pe mine, si pe el (…0 la trecerea de pietoni, a venit si Politia Locala si Politia Rutiera. Am suflat in etilotest (…) ne-am impacat, am dat mana, ne-am cerut scuze si am plecat”, a explicat, intre altele, soferul.

––-

Un tanar de 17 ani a fost pur si simplu mutat de pe loc de o masina, al carei sofer a parut sa nu mai dea importanta faptului ca – dupa cum ii si striga un martor – pietonul era pe trecere.

„N-ai vazut ca nu se da la o parte?”, i-a replicat soferul, in momentul in care a coborat din bolid, martorului respectiv, care a intervenit – de la distanta – in ajutorul adolescentului, asemeni altor persoane care au asistat inmarmurite la episodul de bravura al soferului enervat. „Bai, nu esti sanatos la cap? Bai, il calci cu masina?”, i s-a strigat de pe margine conducatorului auto.

Barbatul a ajuns sa dea explicatii in fata oamenilor legii de la Politia Capitalei. Din cate anunta televiziunile de stiri, s-a deschis un dosar penal pentru tentativa de omor.


sursa foto, video: Antena3, Romania TV

296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger